..nebo jak znám poláky tak to bude mitaZ kopie na první pohled rozeznatelná od originálu a o vlastnostech ani nemluvě *pissed*
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Ja som E10 objednaval teraz pre zakaznika a povedali mi ze objednavka a dodacia doba 3--4 tyzdne. Som zvedavy uz cakam tyzden
Mam objednanych viac parov skoda ze zatial len v jednej velkosti a bez ceny tu budem vediet az ked mi pridu
Upravil bubak99 dne 12.09.2009 23:32
...dle informace z minulého týdne přímo z Mitasu je to na dobré cestě ale ještě ve vývoji. Jsou vyrobené první vzorky a ty se testují. První zkušenosti prý pozitivní (je tišší než E-09, dobře sedí). Druhá zkušební várka má být z trochu tvrdší směsi kvůli výdrži. Jsem v očekávání jak to dopadne ...už aby to bylo!
Ať jdou k šípku,kdoví jestli budou do jara.Ten centimetr šířky přijde na třináct stovek.Jak píše Luboš za ty prachy jsou TKC.Asi dám mitas 07.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
prezi napsal:
...dle informace z minulého týdne přímo z Mitasu je to na dobré cestě ale ještě ve vývoji. Jsou vyrobené první vzorky a ty se testují. První zkušenosti prý pozitivní (je tišší než E-09, dobře sedí). Druhá zkušební várka má být z trochu tvrdší směsi kvůli výdrži. Jsem v očekávání jak to dopadne ...už aby to bylo!
co to je za pi..... když vyrobím něco pak to testuju vypustím z huby jak jsou dobrý tichy sedí atd , ale ta další seri bude z jiné směsi tak asi nemusí být taková dobrá ticha a už vubec nemusí sedět že tak že ju budou muset zase testovat
prostě je to takovej st podnik začat něco je věcí pětiletky a dokončit to je další pětiletka
od mitasu jedině traktor a ostatní vozidla s nim související .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Ahojte,už nejakou chvilku je s klukama zkoušime tak nějake fotečky abyste nemysleli že si z vás mitas dělá srandu,do prodeje pujdou nejspiš na jaro 2010
Mno.... vypada to zajimave, ale:
1) Zase jsou ty spunty ve dvou radach, takze do strany to bude klouzat. Do haje!
2) Nejsou ty spunty nejake nizke? Zdaji se mi nizsi nez u TKC. Jak by byly uz trochu sjete
3) Vzdyt to vypada uplne jako E-09, az na ten rozmer!!!
Par dotazu na pany testery:
1) Bude to z podobne tvrdeho materialu jako E09 nebo mekci (spis jako TKC)? Chtel bych dozadu neco mezi
2) Jakou to ma oproti TKC vyhodu?
3) Zakladni rozdily oproti E09 a TKC?
1)s materiálem se nejspíš bude ještě pracovat teď máme prej tu tvrdší směs tak se uvidi co pujde do výroby
2)vyhoda rychlostní index jsou do 210 km/h TKC 160km/h v přímém směru vyšší rychlostí 160-200 jsou stabilnější než TKC,víc srovnání s tkc nejspíš doplní kolega
3) ono těžko srovnavat tuto serii protože ta směs neni nejspíš finální
Příští týden se chci stavit za šéfem vývoje,tak snad budou nějaké další info a kdyžtak sepíšeme s klukama naše osobní dojmy a trochu poreferujeme
Ahoj, budu teď měnit pneu na Africe a velmi brzy i na Dakarovi, kdybyste měli zájem o dalšího testera, nabízím se k dispozici, v plánu mám po E09 nasadit E-07, ale klidně místo nich zakoupím E10.. NDA není problém kdyžtak dej vědět..
Luděk
Dá se Mitasu v něčem věřit ? Na jaro na veletrhu v Praze se bili v prsa a málem přísahali že v červenci bude E 10 v prodeji.Rozumím tomu, že každá nová guma má svůj technologický postup v zavádění na trh, včetně testování.. Ale přece nevymýšlí a netestujou svou první gumu, tak proč nám věší bulíky už takovou dobu...? (2 roky ?) Chápu, že nemůžou taky denně pouštět kvůli konkurenci informace o přípravě a průběhu výroby, ale pokud na veletrhu plácnou nějaký termín prodeje, měli by si za tím stát, nebo nevystavovat vůbec... Howgh !!!