http://www.mapy.c...79584@z=13
Tady je místo srazu. Pak bychom si daly slíbenou šotolinu a potom mám v pláu cca 100km asfaltu. Jak se vám to zdá? Moc? nebo málo? Nemám ten asfalt skrátit?
Upravil HonzaGS dne 22.04.2010 08:57
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
to bychom mohli jet zase z NJ společně, co?
Jo a decentní ten terén, jo? DR je ještě rozebrané, tak od podzimu nemám žádné velké pokroky Jééé já se těšííím.
Petra samozřejmě beru, teda zatím neříkal, že by nemohl, ba naopak, že by rád jel, tak snad to tak dopadne.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Neboj. Terém není žádné maso. Sem tam je trošku víc bahýnka, ale dá se to projet i bez zašpinění motorky. Já těch pokroků taky moc neudělal za ty 3 týdny
komaiz napsal(a):
prezi vezmu ti ten znak a adaptér
jencekgs ty jsi chtěl ty zavlékací knoty?
Jo potřeboval bych ty knoty a kdyby to šlo tak i ten adaptér. Koukal jsem do vercajku a nemám ho tam taky
Tak se moc neožer a doraz.
Splněný sen moje 1100GS
Jsem rád že nás sejde tolik
Ještě bych poprosil o názor na těch 100km asfaltu. není to moc? Přecejenom jedete docela z dálky...
OK...nechám to tedy tak, případně to operativně vyřeším
Jestli vyjde počasí, tak se těšte. Je tam několik krásných výhledů a cestou i dvě rozhledny. obě bohužel přístupné pouze pěšky
HonzaGS napsal(a):
OK...nechám to tedy tak, případně to operativně vyřeším
Jestli vyjde počasí, tak se těšte. Je tam několik krásných výhledů a cestou i dvě rozhledny. obě bohužel přístupné pouze pěšky
na pár vjecí tě přeci jen musím upozornit ať to zahrneš do plánu
Prezi musí co 2 hodiny papat
pokud bych náhodou jel i já,tag:
co 2 hodiny musím pít kávu
co 1/2 hodiny kuřit
bahno nebrat,mám vypucovanou motorku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tag jsem dnes projel celou offroad sekci a musím říct, že trasa to bude pěkná Jen teda místy je to docela hardcore...ale je to cca 10% z celé délky a kouskovitě...ale projel jsem to já, tak byste měli fšici...Uvidíme. V nejhorším případě to jde vždycky objet po cestě nebo jinudy. Pro preziho jsem objevil i brod...teda brodík...no spíš brodíček...
to bystřa: Já ji včera vypucoval taky a dneska jsem své dílo totálně zmarnil...ale stálo to za to...
A co se týče gastro vložek, na ty jsem pamatoval taky...ale ještě se někdo dobrovolně povinně přihlašte, kdo poveze bystřovi termosku s kávou
Další věcí je kamera. Dneska jsem ji půjčil, takže bude i fidejko
ahojte, sorry že vám teď zasahuju do víkendovýho výletu ale zajímalo by mě kolik u 11tky najedete s plnou nádrží než se rožne kontrolka rezervy?
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal(a):
ahojte, sorry že vám teď zasahuju do víkendovýho výletu ale zajímalo by mě kolik u 11tky najedete s plnou nádrží než se rožne kontrolka rezervy?
..cca 330 - 340 km (moje dlouhodobá průměrná spotřeba je 5l/100km)
Mardock napsal(a):
Játankuju po 310 až 330km a mám dvě čárky, nejezdím až na rezervu.
Mám průměrnou pod 5l
Splněný sen moje 1100GS