Ahoj
Má někdo v plánu vyrazit už v červnu na Balkán? My bychom rádi jeli od 26.6. - 5.7.2020 Bosnu, Černou horu a Albanii. Nemá někdo prozatimní informace co a jak bude?
zdenekkkkk napsal:
Ahoj
Má někdo v plánu vyrazit už v červnu na Balkán? My bychom rádi jeli od 26.6. - 5.7.2020 Bosnu, Černou horu a Albanii. Nemá někdo prozatimní informace co a jak bude?
mas toho denne plny noviny, televize i internety, jediny co ted jisty je, ze je to kazdou chvili jinak ......
takze jen tipy, a muj je, ze na prazdniny bude prujezdno, ale nejaka omezeni asi budou, nejspis stav "delejte si co chcete kde chcete" uplne vsude platit nebude
23.6.-5.7. jedeme přes Slovinsko Chorvatsko někam na jih kam až to půjde. BiH je zatím nedostupný, psal jsem i na konzulát do Sarajeva, ale tam ví úplnou pí..
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Kamarad se vratil pred tydnem z chorvatska. Jediny vypruzeni bylo na CZ hranicich Vsude jinde v pohode. Chorvatsko bez rousek a turistu.
Chorvatsko je taky balkan.
Mistni byli radi, ze prijel turista.
zdenekkkkk napsal:
Ahoj
Můj plán je o týden delší avšak se stejným odjezdem. Jedete?
to Francis: Jedu Monte Negro a kousek Albánie 26.6. na ca. 14 dní, přes Bosnu to asi nepůjde, rozhoduji se, jestli jet přes Srbsko nebo Chorvatsko. Pokud budeš chtít, můžeš se přidat.
Upravil IvoS dne 11.06.2020 22:21
to IvoS: Možná BiH otevřou do prázdnin, turismus je pro ně významným příjmem. Vracet se budu přes Rumunsko, o víkendu 11.-12. července je na Transfagaraši sraz E30 BMW.
Průjezd kolem moře Bosnou by měl být otevřený. Tohle jsem vyčetl z karavan fóra. Ale samozřejmě tohle info není stoprocentní. Já myslím, že se ta opatření budou zmírňovat a do července budeme chytřejší. Každopádně kdo vyrazíte už teď, dejte prosím vědět jak to vypadá.
Na webu mzcr.cz je informace trochu jiná: Občané ČR nemají nemají vstup na území BiH za účelem turistismu povolen. Transit přes Bosnu a Hercegovinu je umožněn pouze v případě návratu do místa trvalého bydliště (ČR).
zdenekkkkk napsal:
Ahoj
Můj plán je o týden delší avšak se stejným odjezdem. Jedete?
Čekáme na víkend 20.6. - 21.6.2020 a pokud bude Bosna volná 26.6. ráno odjíždíme. Pokud bude Bosna zavřená vyrážíme 27.6. - 30.6. na Slovensko a já pak ještě do 5.7. za holkama do Chorvatska
Hranice s Bosnou neprůjezdná i na ranveji v Željavě. Závora, na ní zámek a fotopast. Info od kamarada co se vrací z Chorvatska.
schrot přiložený následující obrázek:
[229.87Kb]
Upravil schrot dne 13.06.2020 17:40
BMW R 1150 GS ... 217 000 km
BMW R 1200 R ... 80 000 km http://schrot.raj...
Nema nekdo aktualni informace o tranzitu do Albanie? Chci 8.10. hodit masinu na vozejk a jet sk, hu, srb, mak, al.... sk i hu tranzit umoznuji. Ostatni by mely byt otevrene. Nemate nekdo aktualni info? Dik
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i