Ahoj, mám od rodiny povolení se letos podívat do Gruzie a Arménie. Ale z pracovních důvodů na to mám maximálně 14 dnů.
Proto se chci zeptat, jestli se tam letos někdo nechystáte s motorkami v dodávce, nebo za autem na vozíku.
Plán je, že bych někomu naložil motorku a do Batumi přiletěl. Samozřejmě bych cestu zaplatil.
Chtěl jsem poprvé využít službu Motobox. Nebo jinou. Překvapilo mě, že žádná z těchto agentur tyto země nenabízí.
Kdyby jste někdo o něčem věděl, budu rád...
Termínem bych se dokázal přizpůsobit. Ideálně druhá půlka léta a začátek podzimu...
Bezva plán. A co myslíš, vyloží ti ten dobrák, který ti poveze motorku na turecké hranici, nebo to otočí domů? Turci totiž vyžadují pro průjezd motorky hranicí i jejího majitele.
Leť do Kutaisi nebo Tbilisi a tam si motorku můžeš půjčit.
Upravil IvoS dne 22.02.2024 16:01
Jezdi dokud si zdravej,ona ta práce se bez tebe nepos.ere...to sem zjistil už dávno.
Jak ja bych jel....
Upravil Bohumil dne 22.02.2024 16:21
Kupredu spatki ni krok...
Je to tak, přes turecký hranice je to problém. Ale špatně jsi hledal, motogbox letos veze první turnus do gruzie v červnu. Mám to zabookovane, 20tis bez dph obousměrně, k tomu letenka 5-8tis a máš 10-16 dní čistého času na gruzii na své motorce.
Doplňky a díly na BMW GS:https://mojegs.cz Online ceník BMW dílů:https://mojegs.cz...h-dilu-bmw
S tou hranicí v Turecku, to vím. Ale jezdí tam spousta lidí v dodávkách s lehkými endury..
Tak to snad nějak jde, ne …
Ono to stejně dopadne tak, že pojedu celou trasu po ose. Jen bych na ty země chtěl mít co nejvíce času.
I na hranici mezi BG a TUR by mi to pomohlo…
welli napsal:
Je to tak, přes turecký hranice je to problém. Ale špatně jsi hledal, motogbox letos veze první turnus do gruzie v červnu. Mám to zabookovane, 20tis bez dph obousměrně, k tomu letenka 5-8tis a máš 10-16 dní čistého času na gruzii na své motorce.
Fákt? Já jim psal mail předevčírem. Odpověděli mi obratem, že nic podobného letos nechystají … Zítra tam zavolám …
Hele na čtrnáct dní po ose, to skoro nemá cenu. Zkusil bych ten motogbox. Protože jen přesuny (tam a zpět) ti sežerou 8 dní a to se bavíme o nudných přesunech téměř pořád po dálnicích (až na severu Turecka jedeš po okreskách a ty jsou zase víceméně rovné a nudné, samé přímořské městečko). Na samotnou Gruzii a Arménii ti zbyde potom 6 dní a to je o ničem. To proletíš z rychlíku a jen něco.
Motogbox sice něco stojí, ale těch 8 dní přesunu v konečném důsledku také není zadarmo.
Zajímalo by mě jak řeší to Turecko. Možná se mu ale vyhnou a tahají přes moře trajektem z Rumunska nebo Bulharska přímo do Batumi...
welli napsal:
Fákt? Já jim psal mail předevčírem. Odpověděli mi obratem, že nic podobného letos nechystají … Zítra tam zavolám …
vidim na webu terminy:
https://www.motog...17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prosteoff napsal:
... Zajímalo by mě jak řeší to Turecko. Možná se mu ale vyhnou a tahají přes moře trajektem z Rumunska nebo Bulharska přímo do Batumi...
welli napsal:
welli napsal:
A nepleteš si motobox a motogbox? Gbox to na tenhle rok hodně inzeroval .....