Doporučite nějakou cestovku pro cestování po jiždní Americe? Osobní zkušeností vítány!
Jde nám o nějakou tour s průvodcem, Peru, Bolívie. 2 - 3 týdny.. Využili bychom určitě i jejich motorky, nechce se mi tam tahat vlastní..
Over than 250k km on BMW GS bikes
Organizuju výlet pro Petra Hendricha z Adventure Moto do Patagonie v Únoru 2020. 4 týdny, ale na vlastních motorkách.
Vlastní zkušenost s cestovkama tam nemám, jelikož jsem cestoval po ose, ale dobrý reference jsou na Freedom Motorcycle tours z Quita a nebo Horizonte Tours ze Salty tuším.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Organizuju výlet pro Petra Hendricha z Adventure Moto do Patagonie v Únoru 2020. 4 týdny, ale na vlastních motorkách.
Vlastní zkušenost s cestovkama tam nemám, jelikož jsem cestoval po ose, ale dobrý reference jsou na Freedom Motorcycle tours z Quita a nebo Horizonte Tours ze Salty tuším.
Já nad tím přemýšlel, viděl jsem s tebou rozhovor v Geneze.. Jenom fakt nevím jestli se oplatím tam tahat vlastní stroje na 14. - 21.dnů.. Jaký je tvůj názor?
Over than 250k km on BMW GS bikes
Nakonec jsme to natáhli na 4 týdny, tudíž už se to vyplatí, protože půjčovné Tě vyjde mnohem víc. Navíc víš co máš za stroj a jak jsi ho připravil. Pravda, nikdo pro Tebe nedojede, když se něco pokazí...