Ahoj cestovatelé,
Prosím, mám prosbu...
S tátou bychom chtěli projet "odlehlejší" místa v Černé hoře a narazili při hledání tipů na Katun road, znáte někdo...?
Absolvoval někdo na moto, autem, kole? V těch průvodcích píší, že se dá projet těmito způsoby, no taťka má obyčejný Ducato 00 rok. Zároveň vím, jak to u takových průvodců s cestami v těchto zemích je (off nejvyšší kategorie a proti vám jede místní děda s 2kovým golfem ...). Já jedu s nazdvihaným t4 syncro a tak nějaký problém nečekám, ale ... že.
Pokud má někdo nějaký info k tématu, budu rád za sdílení, ať už tady, nebo soukromě.
Ok, děkuji, tzn. že všechny úseky co jsou vyznačené na mapě jsou stejné a nevýhodné pro tenhle typ auta..?
Pro jaký typ auta, moto by jsi tedy doporučil?
Předpokládám, že jsi to projel na svém gs, se svými schopnostmi jízdy v terénu ...?
Co místní, jak se do těchto míst dostávají?
Které auta jsi tam viděl?
Moc děkuji, za odpověď.
No ja tam byl na F800GS a mistni jezdijou na konichy a terenakama, ale videl jsem tam i Subaru Justy ale to neni obycejny osobak Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj,
před čtyřmi lety jsem jel z Peje z Kosova kaňonem Rugova k hranici s MNE a dále.
Samotná čára neprůjezdná - betonové jehlany a výkop mezi nimi jsme zasypali kamením z řeky a projeli jsme do MNE. Hned za výkopem začíná v MNE úzká zánovní asfaltka zasypaná jehličím - nikdo tam nejezdí. Na kopci mají stanoviště pohraničníci z MNE.
Od Andrijevice se tedy dostanete autem po této asfaltové cestě až k hranici s Kosovem ( pouze k pohraničníkům).Cesta je značena v Google mapách Murino-Čakor-Peč . Jinde,než po této cestě,bych s Ducatem nejel. Ale jak to tam vypadá dnes - netuším.
Děkuji IvoGS, takovou odpověď potřebuji.
Ještě upřesním, jedeme Ducatem a Syncrem. Ducato může zůstat dole (kdekoliv, v kempu, městě, u vody apod.). Není problém pokračovat dále s plnohodnotnou 4x4. Jen chci vědět, kterou z cest jste projeli a čím tam místní jezdí.
Bez urážky, ale info jako byl jsem tam a byl tam Subaru je k ničemu.
Každý tam snad už byl a já 4x.
Prosím o informace typu, cesta xy jsem jel s + spolujezdec, cestu bych přirovnal k Pertlovu off guide jako č.4 výjezd na Pločno, pár fotek či video ti hodím do mejlu.
Moc děkuji za pochopení.
Přesně tak, jsou úseky v pohodě, ale musíš se k nim dostat třeba přes kopce s brutálnim stoupáním. Záleží odkud jedeš. Místy horší než Pločno. Tuhle cestu s plnohodnotym offroadem, žádnou dodávkou, rozhodně ne bez zkušeností. Místy jsem měl problém i na motorce.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Prosím vás, myslel jsem, že to nebudu muset psát, ale pište jen k zadání tématu.
Vypovídající hodnota posledního příspěvku pro ostatni je 0 (slovy nula).
Jde nám všem určitě o jedno, najít, poznat a projet v harmonii s přírodou a lidmi co tam žijí, nové "cesty" .
Všem díky, jež se chtějí podělit o zkušenost.
barborina napsal:
Prosím vás, myslel jsem, že to nebudu muset psát, ale pište jen k zadání
...zalozil si vlakno na foru... ale komentovali mu tam lidi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
barborina napsal:
Prosím vás, myslel jsem, že to nebudu muset psát, ale pište jen k zadání
...zalozil si vlakno na foru... ale komentovali mu tam lidi...
presne ....
chces zkusenosti, tak tady moje obecna:
- deset lidi, deset motorek, desatero gum, a hlavne deset schopnosti/chuti neco projet
- jestli pises ze neni problem nekde nechat druhe auto, tak asi pocitas s tim ze se budes vracet, tak prece je nejjednodussi to proste skusit, uvidis jestli to zvladne auto/ty/pocasi/jakekoliv aktualni ostatni okolnosti
- chapu ze nekdo potrebuje mit cestu dokonale naplanovanou (nic ve zlym, vazne) ale je prece fajn i ten "pruzkum" cest ne ?
- evidentne se tam lidi motorovymi prostredky pohybuji, tak to zkus, uvidis, nejak to urcite dopadne ....