Super ubytko, s domácím stravováním, za rozumnou cenu (cca 50 € za dvě osoby na dvě noci + snídaně s nášupem (jedna mi nestačí, tak jsem měl vždy dvě ) + hlavními jídly pro oba).
Motorka v oploceném areálu penzionu. Otestováno před týdnem a maximální spokojenost ...
Kdyby pak někdo pokračoval ze Siněviru směr Lvov, tak upozorňuji na to, že cesta směr Majdan č. P21 a další navazující jsou cca 80 km po totálně rozmlácených cestách ... někomu se to líbí, někdo to nedává, tak jen pro info.
bikerhp přiložený následující obrázek:
[157.6Kb]
Upravil bikerhp dne 23.08.2018 11:05
Tož néjni důležité na čem kdo valí, ale esli do teho cíla dovalí ...
Po návrau z dovolené na Balkáně a úprku zpět dva dobré typy. SRBSKO Kragujevac (cestou dolu na MNE a Albošku)
Zoran Durdevič
Atinska 48
Kragujevac
zdjurdjevic@sbb.rs
+381 (0) 63 618 636
+30 699 80 70 501
domluví se Aj.
Vila kousek od centra.
Má dva apartmány po dvou postelích a možná i něco více, ale vystačili jsme s tím, co jsme poznali. Motorkář. Ubytování je tak trochu neoficiální, jak to ještě v Srbsku je :-) Královská snídaně a večerní pohoštění. 10€ za hlavu a noc. A ještě nás povodil po městě Motorky před domem, úplně v pohodě a pro sichr kryté dodávkou. Pán se živí transportem hlavně mezi Srbskem a Řeckem s dodávkou/mikrobusem.
Nemají to tam lehké po humanitární likvidaci Zastavy.
SRBSKO Palič
Vila Tron
Prežihova Voranca 31, Palić 24413, Srbsko
říkáme tomu nocleh u motorové myši. Paní je velmi energická :-) Používáme pravidelně po dálničním překonání placaté země případně před. Vždycky na blind a vždy úspěšně za rozumnou cenu. Poblíž restaurace s vynikající kuchyní. No jo, jsem gastrosexuál :-D
Prkénka pod stojánek jsou a parkování pěkně za plotem ve dvoře.
No a cestou zpět už nebyla síla dojet do Podhájské utopit vlka a dotrmáceli jsme se jen do Velkého Mederu a našli tu spřízněnou duši s penzionem, hospodou, vlídností, pohostinností, dobrou cenou - kousek od lázní. Paňmáma je energická, výborně vaří a těch 6 12°Bažantů do mě jen zasyčelo.
Takže SLOVENSKO Veľký Meder
Györi Otília
Sándora Petőfiho 1058/6
Veľký Meder www.matyaspension.sk
Domluva česky, slovensky a fajnšmejkři můžou i maďarsky.
Čisté apartmány s topením, loučka pro karavany, parkování uvnitř a od pátku ví, že je dobré mít při ruce pár prkének pod stojánky motorek.
Motorkáři vítáni.
Za přespání dvou, opulentní večeři, pivo, skvělou snídani, nějaké ty kávičky 65€. Nechali jsme 70 a máme typ na víkendový výlet s termálem nadosah. A to jsme měli přirážku za to, že jsme pobyli pouze jednu noc.
Upravil Medik dne 30.09.2018 20:56
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
ubytování Istanbul:
Metropolis Hostel
Sultan Ahmet Mahallesi, Akiyik cddesi no: 24, Fatih Anit Parki, 34110 Fatih/istanbul, https://www.googl...3529?hl=cs
Za sdílený pokoj 4-6 lůžek + zamykací skříňka, jsem platil jednou 12€ podruhé 15€ se snídaní na terase která s výhledem na Bospor významně zvyšuje hodnocení ubytování. Parkování na ulice před Hostelem - nicméně jsem velmi rychle pochopil že je zde bezpečno. Do slepé ulice nikdo moc nechodí vyjma ubytovaných a hlavně na ulici vždy někdo z místních ubytovacích zařízeních hlídkuje. Pokud vás zajímají istanbulské highlites jako AyaSofia, palác Topkapi , modrá mešita - doporučuji. Na grand bazar je to odsud 25min klidnou chůzí.
Upravil mahomaho dne 01.01.2019 10:59
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Dogubayazit - Turecko
Hotel Butik Ertur
Vatan Mahallesi, Çevre yolu bulvari, 04400 Dogubayazit/Agri, Turecko https://www.googl...44.0603967
Klasika hotel se snídaní 90TRY velmi příjemný. Parkování před vstupem.
Pokud by byl hotel plný 150m směr do centra je Golden Hill hotel 5ti patrová budova.
cena 100TRY se snídaní parkování před vstupem (není na Google maps)
Doporučuji v místě hotel Butik Ertur - nižší cena/lepší snídaně.
---------------
Tabríz - Írán
Hotel Sina
East Azerbaijan Province, Tabriz, Emam St.
pokoj + snídaně 1.550.000 IRR - parkování v hotelovem podzemním parkovišti https://www.googl...1952?hl=cs
Kašan - Írán
Kamalalmolk Guest House
Vynikající tradiční ubytování - super atmosféra 13€ pokoj se socialkou + snídaně
Moto u sousedů ve dvoře
Místo se špatně hledá - je lepší si ho uložit do gps před cestou. https://www.googl...8555?hl=cs
Isfahan - Írán
Isfahan Province, Isfahan, Hakim St,
naprosto luxusní tradiční hotel s restaurací. Pokoj s luxusní snídaní 1.800.000 YRR
blízko všeho zajímavého v Esfahánu, k mostu Khaju to chce taxi
Místo se špatně hledá - je lepší si ho uložit do gps před cestou. https://www.googl...5801?hl=cs
Palangan, Kurdistán, Írán
Palangan/Pallingan - je tradiční kurdská vesnice
na konci jediné příjezdové cesty je parkoviště a jediný obchod něco jako potraviny, majitel umí anglicky jen slovo home, pronajímá pokoj se sociálkou, vlastním vstupem a nějakým tím švábem za 600.000 YRR bez snídaně. Skvělý zážitek.
Jděte do údolí do vesnice proti proudu řeky k vodopádům. Cestou jsou asi čtyři restaurace jestli se to tak dá nazvat. Dělají luxusní pstruhy.
Upravil mahomaho dne 01.01.2019 15:38
---------------
BiH kousek od Mostaru, Baglaj - Villa ATL
Cena 10euro/osoba , motorky v garáži. Velký apartmán 2 pokoje +obývák+terasa. https://goo.gl/ma...2wsnfn1Fq5F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Máte tady krásný seznam ubytování. Fakt skvělé vlákno.
Já můžu přidat: Itálie: Hotel La Campagnola, město Moena. Skvělý hotýlek s ubytováním a snídaní za cca. 11 euro. Majitel mlaďák zatížený na jeho vysněné auto Subaru Impreza. Když poprosíte tak vám vyklidí garáž ať nemusí motorky stát venku. Když mu potom večer dáte ochutnat trochu český pálenky a necháte nějaký ty drobný na baru, tak vám začne nosit místní speciality a servírky se rády přidají k pití.
Letos jsem dostal tip na pěkné ubytování kousek od rumunské Oradei. Motoranch u Pytláka provozují dva čeští motorkáři, kteří šest let žijí v oblasti slovenské menšiny v obci Fagetu. Jsou to bezva lidi a jsem rád, že jsme k nim zajeli a poznali je. Super ubytování, dobré jídlo a točené pivo. Ubytování ve srubech i pod stanem.
Souřadnice: 47.10782548192451, 22.590442797994893
Je to přímo v pevnosti nad městem. Museli jsme si tedy koupit vstup do pevnosti. Po 18:00 vstup zdarma. Hotel super, večeře taky a snídaně na podtrženou jedničku. Moc se nám tam líbilo a šéfovi jsem slíbil , že ho doporučím kde jen to půjde. Určitě se tam chci ještě někdy vrátit.
Cena za dvojlůžkový pokoj se snídani - 27,90 Euro (cena přes Booking)
Vstup do pevnosti 300 Leků na osobu.
.
Monte Negro. Hezké ubytování ve veliké, zařízené chatce s večeří a snídaní za 17 éček. V případě deště je motorka v garáži. Majitel je Belgičan s polskou manželkou, jsou moc šikovní. Kemp provozují 18 let.
IvoS přiložený následující obrázek:
IvoS napsal:
Monte Negro. Hezké ubytování ve veliké, zařízené chatce s večeří a snídaní za 17 éček. V případě deště je motorka v garáži. Majitel je Belgičan s polskou manželkou, jsou moc šikovní. Kemp provozují 18 let.