Ahojte, desne jsem se casove zadrbal a ted mam tak tyden, abych naplanoval cestu do Anglie pres AT/IT/ DE_FR ?. Casu mame dost, ale zrovna jsem hledal par web kamer na Stelviu IT a docela masakr snehu.... Byl tam nekdo zacatkem cervna? Pripadne to muzem udelat naopak a vzit to az na ceste zpet druhy tyden zpet, ale nevim jestli by to byl extra rozdil. Nakladac to tam hrabe o sto-sest GrosGlockner je taky vyzva kdyz uz budem okolo, ale vzhledem k profklaklosti me laka spise Stelvio. Samoze pocasi je to hlavni. Minuly tyden kosa, ted tropy....nevim co bude za 2 tydny.
Takze AT proficime nekam na Slazburg - pomotame se pres Passy a pomalu pojedeme smer Bormio, tak 2-3 dny. Jen pak nevim, smerovat se pres Svycarsko a do Nemecka, nebo to projet do Francie, udelat si treba vylet kolem Parize a sup na trajekt....
Za kazdou radu budu rad. Jel jsem do GB uz x-krat ,ale vzdy jen tranzit. Takze co nejrychleji ( vzdy GB-BE-DE-CZ ), ale ted bude vic casu....
Upravil milanosor dne 20.05.2014 17:05
I pád na hubu je pohyb kupředu
Možná, že je GrossGlockner víc profláknutej, ale co se týče jízdy baví mě víc než Stelvio a když chytneš dobrej čas tak tam ani moc lidí nepotkáš. Viz foto, který je pořízený loni 7.7. v neděli odpoledne. Jinak pokud se vydáte na Stelvio, tak dej pozor, ať se zrovna nepotkáte s cyklistama, teď někdy se tam jede závěrečné etapa Gira.
Paul přiložený následující obrázek:
Nejlepší svezení je ve švýcarsku, ty passy sice nejsou tak koukatelný ale zase perfektní zatáčky se správným poloměrem ,široký silnice a minimální provoz.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Nejlepší svezení je ve švýcarsku, ty passy sice nejsou tak koukatelný ale zase perfektní zatáčky se správným poloměrem ,široký silnice a minimální provoz.
Nelži, nejlpší je GG a Stelvio ... skoro žádní motorkáři!
Do Švýcarska nikoho netahej Tam tak krásně že to ani není pravda...
Pod GG zase Hotel/Camp Lampenhäusl, v poslední vesnici před branama. ubytování za 9,50 na osobu se stanem i motorkou a ještě dostaneš slevu na výjezd na GG.
Ahoj kluci nechci zakládat nové téma tak to hodím se kam se to hodí,je nějaký opravdu aktualizovaný portál kde je seznam již otevřených pass v IT a FR? fajn by byly i web kamery díky moc
Vše co dojede do cíle je dobré.
dodge_srt8 napsal:
Ahoj kluci nechci zakládat nové téma tak to hodím se kam se to hodí,je nějaký opravdu aktualizovaný portál kde je seznam již otevřených pass v IT a FR? fajn by byly i web kamery díky moc
aktualni info z penzionu eberhoefer www.eberhorfer.com
Stelvio je zatím neprůjezdné, 27 tam má projet Giro a pak se snad otevře,
dostanu ještě aktualizaci
říkám si hurikán
Ten vikend 31-1 uz budou cyklisti pryc nebo je tam pak nejaky doprovodny vikendovy program? Ja myslim, ze nez my tam dojedem, bude to tak nejdriv nedele, mozna pondeli.
I pád na hubu je pohyb kupředu