ja nejak nechapu jakej je smysl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks> Smysl čeho? Hledáš smysl téhle akce nebo smysl tohoto vlákna? Pokud hledáš smysl vlákna, tak jde jen o nepatrné zviditelnění akce (ještě to tady není pokud dobře hledám) a pokud hledáš smysl akce, tak si pročti web, jehož adresu jsem přiložil.
Upravil Stewe dne 25.07.2012 05:49
GSA 1250 Rallye 2024
jasne, ze akce. Ja to z toho webu nejak nepochopil...
17 cm
Stewe napsal:
hicks> musíš číst ty písmenka a ne jen obrázky
prosim?
"Jednodenní akce bez alkoholu nejen pro pacienty rehabilitačního ústavu,
ale i širokou veřejnost, jejímž hlavním smyslem je, abychom si my všichni,
kteří se denně pohybujeme v silničním provozu, uvědomili jaké riziko podstupujeme a to bez rozdílu usedáme-li do sedla nebo za volant
a chovali se na silnici k sobě navzájem ohleduplně a s respektem.
"
tohle je na titulce.. jestli je hlavnim smyslem fundraising, tak proc to tam neni napsane?
Mne ten web nahodou zaujal, ale prijde mi to tam nejake podivne zaobalene.. takze jsem fakt nepochopil o co jde. da se vygooglit, ze organizatorka uz 10 let dela v tom sanatoriu.
Upravil hicks dne 25.07.2012 09:55
17 cm
Jelikož můj kámoš je klientem tohoto ústavu už 9let.Pojedu a přispěju.I když tam nebudu dlouho,mám v plánu se na večer přesunout do Nepomuka na okruhový veterány.
Nezná někdo? Vypadali seriozně.
Z jiného soudku. Borec po amputaci obou nohou u kolenou který si vyrobil na mašině samozajížděcí kolečka, aby mohl jezdit adt. Pro některé je mašina osud a nedá se o tom ani nic říct, nebo napsat.
Upravil mahomaho dne 29.07.2012 03:21
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
zastupují JEN poškozené a tahají z "povinného" viníků další prachy (ze kterých si berou nemalou část) za "odškodnění" kdečeho, nebo se o to alespoň pokouší...
tedy dokud třeba PČR nepřekvalifikuje vinu a z poškozeného je rázem viník
Upravil VasekPraha dne 29.07.2012 22:39
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
netahají prachy z povinného viníků ale odebírá se provize v % z pojistného plnění pro poškozeného. Naše firma to dělá taky, jen si neříkáme 20-60% z pojistného plnění jako to dělá např. Evropské centrum poškozených a jiné vykukové firmy ale 8-12% s tím, že čím je vyšší pojistné plnění, tím je nižší naše odměna v procentech..
...sem to nechtěl psát, ale jak myslíš: na takové firmy mám svůj nelichotivý názor, páč si berou obvykle víc, než dají poškozeným
na druhou stranu mnoho poškozených ani neví, na co mají nárok, takže je lepší 40%, než nic
o Tobě Ježku jsem nevěděl, líbí se mi to, je to škoda, páč už jsme mohli udělat několik případů a alespoň jednou jsem nabízel spolupráci... to je ale na osobní setkání, V.
Upravil VasekPraha dne 30.07.2012 22:08
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jak píšeš Vašku, je to tak, mám na tyto firmy taky nelichotivý názor, a proto se to snažíme dělat právě jinak.. Měl jsem pocit, že to víš, že jsem ti dával leták.. jestli ne, sorry, už to víš.. neni problém se sejít a pokecat..