Ahojte, zajisté jste někdo zkoušeli na cestách nebo i doma sušené maso Jerky. Když občas zahlídnu balíček v obchodě, přihodím ho k nákupu a pak ho přibalím na výlet, ale nějak jsem si průřezem značek v posledním roce nepochutnal na ničem. Opravdu chutná mě přišla jen verze Beef Natural od Adventure menu. Myslím, že jemně uzené. Ostatní značky a příchutě chilli, marinované, honey … no nějak mě to přebíjí tu chuť masa. Máte doporučení na nějaké opravdu dobré, ne podrážkové Jerky? Někdy se to fakt nedá ani žvýkat.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj,
zajímavé téma! já ti doporučím koupit kus květové špičky, namrazit, pak vyndat, jak to měkne, tak nakrájet na tenké plátky, pak sůl, pepř, sojovku, worcester a pak dle chuti, třeba teriyaki omáčku nebo kdoví co, pak na chvíli na tuším 70stupnu, pak stáhnout na 50 a nechat jet celou noc, ráno budeš ucuravat radosti, věř mi :-))
jestli najdu fotku, dam ji sem, věším to do trouby na spejle, parádní záležitost!!
JA krom jerrky od ADV menu kupuju jeste Biltong premium luxusni maso, susi se v celku a pak se kraji.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček