jak urcite si uz nekteri tady vsimly pracuju u BMW Viden. A priznavam se...
ano pracuju...
Vsichni kdo budete mit cas 6. brezna, to je sobota, od 9 do 16 hodin na officialni start sezony 2010 u BMW Viden.
Budou tady ruzne akce na prislusenstvi pro motorkare i samozrejme pro motorky, moznost (jak pocasi dovoli) zkusebnich jizd novych modelu i mozna s 1000 rr. Obcervstveni, i posezeni u kafe.
Tak ze vas tady rad uvidim. Jestli mate nejake otazky tak mne poslete PM nebo na firemni mail: jan.krajca@bmw-wien.at
ano pracuju...
Vsichni kdo budete mit cas 6. brezna, to je sobota, od 9 do 16 hodin na officialni start sezony 2010 u BMW Viden.
Budou tady ruzne akce na prislusenstvi pro motorkare i samozrejme pro motorky, moznost (jak pocasi dovoli) zkusebnich jizd novych modelu i mozna s 1000 rr. Obcervstveni, i posezeni u kafe.
Tak ze vas tady rad uvidim. Jestli mate nejake otazky tak mne poslete PM nebo na firemni mail: jan.krajca@bmw-wien.at
Honza
6 brezna... hmm... ja chapu, ze tohle je nutne pripravit predem.. ale tady bude myslim snih.
A sniz znamena sul.. a sul je prusvih
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ano pracuju...
Honza
6 brezna... hmm... ja chapu, ze tohle je nutne pripravit predem.. ale tady bude myslim snih.
A sniz znamena sul.. a sul je prusvih
Jo pocasi ve vidni rika ze bude asi pekne, a zima ma byt fakt u konce, doufejme Vsak nemusis prijet na motorce, muzes sni i odjet