milanosor napsal:
Caute panove. Kdysi jsem mel za nejaky nakup slevovku,ale nejak jsem ji nemel kde uzit.Ale ted se pomalu muj fotak dozaduje updatu,tak chci neco poridit. Samoze z ofiko CZ importu a elektro vetsinou beru v shopech co mam fyzicky po ruce ( Alza / Mall / TSBohemia ). Ptam se tedy, nemate nekdo nevyuzity slevovy kupon? A kdyz uz jsem utoho, nevite co u Canonu ted plasi s CashBack? Nasel jsem, ze po koupi poslu jen ofocenou uctenku, formular a poslou mi litr zpet. Uz to ma nekdo odzkouseno?
u Canonu cashback funguje fantasticky, kupoval jsem foťák v ElectroWorldu (G1x) uz slevněný z prodejny o 1800 a jeste mi poslali cashback 1000. Cashback jsem nicmene vyuzil jiz potřetí i na objektivy a co je momentálně v akci CashBack a opravdu mi poslali peníze zpět. Takže za mě funguje :-)
všude dobře, s kávou nejlíp
Tak jsem prolezl recenze a meho adepta od Canonu musim vyradit..... Jak ty jsi spokojeny s G1x ? Cenove je o rad drazsi,nez hledam ja, takze asi zkusim konkurenci od Olympusu xz-2. Taktez supervetly kompakt.Fotak na vsechno neni ( stejne jako moto ), ale cihla se mi tahat nechce,takze se vyber dosti zuzil.
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Tak jsem prolezl recenze a meho adepta od Canonu musim vyradit..... Jak ty jsi spokojeny s G1x ? Cenove je o rad drazsi,nez hledam ja, takze asi zkusim konkurenci od Olympusu xz-2. Taktez supervetly kompakt.Fotak na vsechno neni ( stejne jako moto ), ale cihla se mi tahat nechce,takze se vyber dosti zuzil.
milanosor napsal:
ja jsem ho kupoval jako druhý (resp třetí) foťák, jsem spokojený velmi, rozhodně je skladnější než 5D mark III nebo 7D
šlo mi o velikost čipu a zpracování, v užším kole byl i Sony RX100, nechtěl jsem ale měnit značku.. A ty recenze, diskuse, hodnocení jsou nekonečný, jako u motorek, každému vyhovuje něco.Mě ta váha a zpracování právě sedlo super..
Upravil MichalD dne 11.11.2013 13:26
všude dobře, s kávou nejlíp
milanosor napsal:
ja jsem ho kupoval jako druhý (resp třetí) foťák, jsem spokojený velmi, rozhodně je skladnější než 5D mark III nebo 7D
šlo mi o velikost čipu a zpracování, v užším kole byl i Sony RX100, nechtěl jsem ale měnit značku.. A ty recenze, diskuse, hodnocení jsou nekonečný, jako u motorek, každému vyhovuje něco.Mě ta váha a zpracování právě sedlo super..
Ja jsem si vytypoval par kousku k prohlidnuti ale musim si je jeste ochytat. Jeste pripada v uvahu G12. Uvidime....
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Ja jsem si vytypoval par kousku k prohlidnuti ale musim si je jeste ochytat. Jeste pripada v uvahu G12. Uvidime....
No jinak k původnímu tématu, slevy na Mall.cz jsem našel třeba tady http://www.kupons...y/mall-cz/. Když to tam projdeš víc, třeba si vybereš jiný e-shop s elektronikou, kde uplatníš slevu větší. Jo a co tak tuším, tak ten litrový cashback nyní funguje pro změnu u značek Siemens a Bosch. Dá se to uplatnit např. skrze nákup na tom Mallu.
No nevím, když vidím ceny v ČR tak raději šedý dovoz z Anglie. Nikon D850 jsem kupoval za cenu, že i s dopravou k němu dostanu za stejné peníze Tamron 24-70 G2. Tedy úspora na nákupu oproti ČR skoro 30%, tedy přes 30k.