Volá chlap hasičům a do telefonu křičí "hoří, hoří honem přijedte" Z druhé strany telefonu se ozve " jak se k vám dostaneme" Pán se zarazí a odpoví " a vy už nemáte ty velký červený auta?"
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Stojí čtyři důstojníci u rozbouřené nebezpečné řeky. Je to Brit, Američan, Francouz a Čech. Na druhé straně jsou místa, která potřebují humanitární i jinou pomoc. Vojáci se radí, co udělat. První je vyzván nejstarší - Američan
Bob:
- "Zavoláme na štáb a zjednáme leteckou podporu. Uděláme letecký most a
budeme jim humanitární pomoc schazovat na padácích. A co myslíš ty,
Jamesi?"
- "Souhlasím s tebou, Bobe, určitě zavoláme na štáb, ale letecký most
- to je moc drahé a dočasné řešení. Zavoláme ženisty a postavíme
kamený most. Tak budeme moci vozit materiál i lidi náklaďáky. A co
myslíš ty, Pierre?"
- "Souhlasím s tebou, Jamesi, ale ten most bych nestavil kamenný,
ale pontonový. Když už nás nebude potřeba, nebo když se změní
režim a budeme potřebovat zmizet, jednoduše za sebou most
rozebereme a budeme v suchu. A co myslíš ty, Pepo?"
Čech zvedne hlavu, vyhodí do řeky dokouřeného vajgla, podívá se na kolegy a
řekne:
- "Já bych se na to vysral."
"Vážení, máme poruchu jednoho z motorů, už jsme vyházeli všechna zavazadla, ale to nestačí.
Musíme obětovat část cestujících, aby ostatní prežili. Nikoho nebudeme diskriminovat pro barvu pleti,
národnost, nebo sexuální orientaci. Spravedlivé to bude podle abecedy. Ke dveřím proto nastoupí:
arabové, buzeranti, cikáni, černoši..."
BMW R 1100GS vzor kačer
Sedí chlap u televize, leje do sebe lahváče a ozve se zvonek. Jde otevřít a za dveřma skrček v brejlích a povidá. Dobrý den, agentura Duha, můžu vám umýt okna? Chlap mu řiká - Když chceš. Sedne a leje lahváče. Za chvíli zase zvonek a tak otevře a tam zas takovej skrček, ale bez brejlí. Povidá - Dobrý den, agentura duha, můžu vám umejt okna? Jo, ale jeden takovej tady už je. A skrček řekne - Ne, ne, to jsem já, já jsem vypadl.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Sedí chlap v hospodě a pije kořku. Křikne "platim" zvedne se a spadne zpátky do židle. "Uf, dám si ještě jednu" povidá a kopne ji tam. Za chvíli zas křikne "platim" zvedne se a zas spadne zpátky. "Prďolo, dej mě ještě šťopičku, ať se mě nepodlamujou nohy" Vypije ji a postaví se a zase spadne do židle. "Dám si kafe, kořka nepomahá" povidá. Vypije kafe a domů se radši plazí, protože nohy prostě neposlouchaj. Potichu otevře dveře, ať nevzbudí starou, vkrade se vedle ní do postele a chrápe. Ráno stará vlítne do pokoje a řve na něj už od dveří " Ty hovado, ty prase, ty jsi zase vypadal." On se brání "Jak to, že to víš?!?!?! Vždyť jsem tě nevzbudil" A stará odpoví " To máš pravdu, že jsi mě nevzbudil, ale hospodskej ti teďka přivezl invalidní vozejk!!!"
Upravil Cycli dne 12.03.2007 21:39
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ptá se vnuk dědy:
- "Dědo, neviděl si ty pilulky co sem měl na lince? Bylo na nich napsáno LSD."
- "Ser na pilulky vole, ale viděl si toho draka v kuchyni ?!?!"
Pepiček přiběhne za maminkou a křičí" "Mami, mami tatínek se oběsil na půdě!!!". Maminka na to: "Ježišikriste" A Pepiček jen řekne:" Apríl, ve sklepě"
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Paní ucitelka povídá detem: "Deti, dám vám hádanku. Je to lesní zvíre, a
kdyz mu do názvu doplníte "d", vyjde vám cást tela. Co to je?"
Kdyz dlouho nikdo neodpovídal, prozradila: "No preci lan. A po doplnení
"d"
máme dlan!" Na to Pepícek pošeptá sousedovi: "Jsem hned vedel, ze to kuna
nebude."
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jeden brněnské strousedlík se prochází po zelňáku a vidí jak turista pije z kašny vodu,tak k němu přiběhne a říká mu:"neglgé ten wasr,chčijó do toho šropi"......turista mu odpoví:"pane,já jsem z Prahy já Vám vůbec nerozumím".....Starousedlík na to odpoví: "..říkám...pij to pomalu,je to studený.."
slovník moravštiny:
glgat-pít,chlastat
wasr-voda
šropi-malý děti F800GS 2011 is history (76000Km)
Přijde Dežo do Elektry a povídá : By sem chcel tamten CD přehravač.
Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na
jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho.
Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad...
Dežova manželka se na něho podívá a říká : Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku.
F800GS 2011 is history (76000Km)
Ruský a Kanadský dřevorubec se dohadují kdo skolí víc stromů. Daj sázku a večer ,že se uvidí. V poledne přijdou na pauzu a Kanadan povidá "tak kolik, já 12 kusů". Rus "Já tři" Dojedí a Kanadan zavelí "tak jdem" a zatáhne za šnůru a natočí motorovku. Rus na něj čumí s vyvalenejma očima a zařve "što eto?????"
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No ted jsem psal o tom leprosáriu a vzpoměl jsem si na ftip. Ten snad bude lepší jak ta realita tam u Dunaje.
Jdou dva kluci co mají lepru do školy a povídají si: "To jsem zvědav co nám dneska odpadne"
Upravil Cycli dne 05.04.2007 12:35
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Potkaj se dva známí a ten jeden povídá tomu druhému:Co se ti stalo,nějak divně chodíš....!?Ten druhý: Ále byl jsem na dovolené v Africe a vyhlídl si mě tam v džungli jeden statný opičák a tak si to se mnou rozdal,no strašný.Ten první:No,když to tak vezmeš,tak prdel se ti zahojí a opice přece nemluví......Ten druhý:No právě,nezavolá,nenapíše.......
BMW R 1100GS vzor kačer
Manželé sedí s lahví vína, když on říká: "Vsadím se, že nedokážeš říct
nic, co by mě potěšilo i rozezlilo najednou."
Manželka chvíli přemýšlí, a pak: "Máš větší penis než tvůj bratr...." F800GS 2011 is history (76000Km)
Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní. Jakmile by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu.
Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici.
Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy tzv. spáče.
Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt.
Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy. Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní. Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili své ženy v boji proti terorismu. Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje.
Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu.
Je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností se akce zúčastnit a tento mail šířit dále!!!
Jen jsi tam zapoměl napsat datum. Doufám, že jsem to zase neprošvihl.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi