Radošku máš na ně mail? Na stránkách mají jen toto:
Kontaktní údaje ve věci zákonného příspěvku nepojištěných
Obecné informace: www.bezpojisteni.cz
Telefon: [+420] 221 772 773
faxové a emailové spojení není možné
Pro řešení konkrétních případů použijte on-line přístup, nebo kontaktní údaje uvedené ve výzvě, která Vám byla doručena.
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Výsledek zjistíš přímo na stránkách po zadání čísla události za cca 14 dní. Mě zase přišlo zaplatit za 5 měsíců 5000 kč za vozík. Bohudík jsem v té době ještě nebyl majitelem, tak to snad dobře dopadne. Každopádně to byl ale dost nechutný pocit už při přebírání výzvy od pošty.......
BMW R 1100GS vzor kačer
minulej tejden prislo psani aj mymu strycovi , ze ma zaplatit za 26 dni, jenze to auto tu dobu stalo jeste v bazaru ... po dovozu ze zahranici, nasledne vyrizeni papiru a pak se dostalo teprv ke strycovi... ty ku*vy to zkousej opravdu kde se da, zajimalo by me kolik tam maj stouralu co to rozesilaj... asi by to nebyl spatnej flek, jak koukam, maji porad hodne prace...
Jezdím tak, jak umím...
Vysvetli mi prosim nekdo povinnost, od kdy musim mit vozidlo pojisteno? Je to datumem na kupni smlouve, ci datumem zapisu me, jako noveho majitele do TP? To ze musim mit pri zapisu noveho majitee do TP uzavrenu pojistku to vim. Jde mi o to, od kdy vlastne to ty smejdi pozaduji.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Pro svuj dobrej pocit,to pojistim hned,jak to koupim.Nevim,jak je to teď,ale ještě nedávno za jízdu bez PR to bylo dost drahý a snad i o papíry.
Když je hlad,je i husa dobrá.
radosek napsal:
Jo a pozor na termíny. Fakt, že rozporuješ, byť v určeném třicetidenním termínu, rozhodnutí ČKP, nemusí mít odkladný účinek....
Tak i já jsem se dostal do války s ČKP, když jsem kupoval od leasingovky vozidlo do firmy (původní majitel neplatil). Původně mi vyměřili 23 dnů, po mém rozporu téměř obratem vyloučili 16 dnů, takže mi zbylo 7. Těch 7 dnů jsem rovněž rozporoval (podle zák. 168/1999 Sb., §15, odst. 5 mám povinnost pojistit vozidlo do 14 dnů) a vyžádal si písemné vyjádření ČKP. Veškerá komunikace probíhá on-line. Chci se zeptat na dvě věci:
1. Nevíte-li někdo, nakolik je právně závazná on-line komunkace na tom jejich webu, kdyby došlo až k soudnímu sporu? Printscreeny samozřejmě mám.
2. Nabíhá nová 30-ti denní lhůta od data podání on-line námitky nebo tato doba běží již od data doručení výzvy? Jde mi o to, že můj první rozpor uznali do dvou dnů, zatímco u druhého rozporu, podaného 26.1. se pořád "čeká na ověření".
V mém případě se po uznání rozporu jedná o pár stokorun, ale jde mi o princip. Nějak se mi nechce cpát peníze do chřtánu organizaci, které na ně dle mého laického soudu nemá nárok.
Upravil moods dne 07.02.2012 17:49
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
Kasak napsal:
Pro svuj dobrej pocit,to pojistim hned,jak to koupim.Nevim,jak je to teď,ale ještě nedávno za jízdu bez PR to bylo dost drahý a snad i o papíry.
No, to ja od doby, kdy jsem objevil moznost on-line pojisteni na netu, kdy si obratem vytisknes zelenou kartu, taky. Pojistuji zpravidla v den koupe. Jen by me zajimalo, ktere datum je pro ne smerodatne. Jde mi o to, ze pri ruseni smlouvy nekdy poslu kopii TP a nekdy kopii kupni smlouvy (respektive prodejni). V pripade zaslani smlouvy si potom prece muzu delat s datumem co chci. Tak jak to je?????
radosek napsal:
Jo a pozor na termíny. Fakt, že rozporuješ, byť v určeném třicetidenním termínu, rozhodnutí ČKP, nemusí mít odkladný účinek....
Tak i já jsem se dostal do války s ČKP, když jsem kupoval od leasingovky vozidlo do firmy (původní majitel neplatil). Původně mi vyměřili 23 dnů, po mém rozporu téměř obratem vyloučili 16 dnů, takže mi zbylo 7. Těch 7 dnů jsem rovněž rozporoval (podle zák. 168/1999 Sb., §15, odst. 5 mám povinnost pojistit vozidlo do 14 dnů) a vyžádal si písemné vyjádření ČKP. Veškerá komunikace probíhá on-line. Chci se zeptat na dvě věci:
1. Nevíte-li někdo, nakolik je právně závazná on-line komunkace na tom jejich webu, kdyby došlo až k soudnímu sporu? Printscreeny samozřejmě mám.
2. Nabíhá nová 30-ti denní lhůta od data podání on-line námitky nebo tato doba běží již od data doručení výzvy?
V mém případě se po uznání rozporu jedná o pár stokorun, ale jde mi o princip. Nějak se mi nechce cpát peníze do chřtánu organizaci, které na ně dle mého laického soudu nemá nárok.
Mam dojem, ze s e-mailovou komunikaci formou printscreenu pri pripadnem soudu moc neuspejes. Kazdopadne si zaver z komunikace nech zaslat v pisemne podobe.
Spea - ToM napsal:
Mam dojem, ze s e-mailovou komunikaci formou printscreenu pri pripadnem soudu moc neuspejes. Kazdopadne si zaver z komunikace nech zaslat v pisemne podobe.
Komunikace neprobíhá e-mailem, ale přes jejich on-line aplikaci www.bezpojisteni...., kterou mi sami v písemné výzvě doporučili. Výstupem z této aplikace pro mě jako druhou stranu může být pouze printscreen nebo rovnou vytištění stránky. Nic jiného to neumožňuje.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
4 moods Aha, tak to tedy nevim jak jim pripadnou komunikaci prokazovat.Kazdopadne z komunikace vzejde nejaky zaver. Snad jen trvat na zaslani zaveru z teto komunikace.
Ahoj, měl bych na vás otázku. Jelikož jsem kupoval motorku někdy v prosinci, prošvihl jsem ze zákona určenou dobu 14 dní na sjednání povinného ručení. Když už jsem se k tomu po svátkách dohrabal, tak mi bylo řečeno, že za každý den bez povinného ručení mi budou účtovat asi 30 Kč. Chci se zeptat jestli je to od doby, kdy motorku odhlásil původní majitel nebo až po těch 14-ti dnech? Ještě bych rád věděl, kdy vám od ČKP přišla výzva na zaplacení?
Spea - ToM napsal:
Komunikace neprobíhá e-mailem, ale přes jejich on-line aplikaci www.bezpojisteni...., kterou mi sami v písemné výzvě doporučili. Výstupem z této aplikace pro mě jako druhou stranu může být pouze printscreen nebo rovnou vytištění stránky. Nic jiného to neumožňuje.
S ČKP naštěstí zkušenosti nemám, ale přistupoval bych k nim úplně stejně jako ke státním úředníkům s kterými mám velmi bohaté zkušenosti. S online aplikací bych je poslal kam slunce nesvítí. I s emailem. Ono se to zdá jakože pohodlnějsí a rychlejší, ale nakonec si můžeš pěkně nabít hubu. Nejlepší je na takovéhle tvrdě nastoupit. Zásadně všechno písemně na dodejku a nebo osobně a chtít písemně potvrzení, že to převzali. Nenechat to ladem a zjišťovat si aktuální stav. Když tihle "úředníci" zjistí, že nejsi snadná kořist obvykle tě pustí a jdou na někoho kdo se nebrání. Zatím v tom mám 100% úspěšnost a to jsem se přetahoval s FU o dost peněz a jiné.
Dneska mi přišla složenka opět od kanceláře pojistitelů na 1970kč. Před třemi měsíci to bylo od 1.1.2009 do 31.3.2009. Tentokrát je to od 1.4.2009 do 30.6.2009. Tak si říkám...to je nějaký divný...Volám do Alianzu (to Já **** předtím neudělal) a paní mi řekla,že pojistku jsem platil stálé a nepřerušeně od roku 2008. Tak se ptám,proč to po mě teda chtějí? A ona,že u nich nemám nahlášenou registrační značku,že pojistka je uzavřená jen na VIN a číslo technického průkazu = to máme 2 věci ze tří. Prý jakmile tam není nahlášená i registrační zančka tak by mi ČKP posílala každé 3 měsíce složenku na 1970kč až do teď . Pokud tam nevidí v nějaké jejch databázi značku = jakoby to pro ČKP pojištěné nebylo.
Prý registrační značku doplní a vše nahlásí na ČKP. Tak jsem zvědavej jak to dopadne a jestli mi vrátí mých už zaplacených 1970kč....
Jsou to teda fakt kurvy nemytý...!!!
Upravil zetor dne 28.02.2012 18:30
Mám taky dotázek, nevíte někdo jak je to když mám vozidlo v převodu???
Koupil sem asi před rokem pionýra,nechal sem ho na sebe odhlásit, ale už sem ho nějak nestihl na sebe přihlásit,mam TP nemám značku,nemám zaplacenou pojistku,nemám STK a hlavně na něm nejezdím,protože je nepojízdnej.
Vím,že párkrát už se mi to předtím stalo,ale stačilo čestné prohlášení, že jsem vozidlo v době převodu neužíval a nikdy mi nic nedošlo ani po mě nikdo nic nevymáhal. Jenže teď ty ku..y posílaj všem kolem a vymáhají co můžou.....
Nemáte s tímto někdo zkušenost????Jinak vím, že bych to měl přepsat do nějakých 5ti prac. dnů,ale víte jak