Snad ****a na GS najdou a holčina sroste bez trvalých následků na těle i na duši.
Osobně bych psychickou podporu nechal na její rodině a lidech, co má ráda. Nemá cenu jí dávat dary a omlouvat se, že **** sednul za řídítka. Takové gesto nemusí být přijato kladně a oživí jen zkušenost, na kterou by ráda zapomněla. Cesta do pekel byla vždy lemována dobrými úmysly....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
TomasTT napsal:
No já bych řekl, že je rozdíl mezi tím, když člověk někde neodhadne co zvládne a způsobí nehodu a tím, když způsobí nehodu a sprostě ujede. Ale možná v tom vidím rozdíl jen já.
ano,neodhadl při 160km/h při předjíždění kamionu !!! ,kterej byl v odbočovacím pruhu!!! vzdálenost ...to ho ospravedlňuje.
Takže,když je někdo tak arogantní,že si myslí,že on je ten vyjímečnej,co si může dělat na silnici,co chce,je polehčující okolnost?
A v čem je to jiný od člověka,kterej si taky myslí,že si může dělat na silnici,co chce,tak jel přes přechod,když přecházela ženská?
...rozdíl je akorát v tom,že jeden nedostal šanci odjet...to podle mě z nikoho chudáčka nedělá.
Navíc to pořád nevysvětluje,proč zraněný lidi z auta nikdo nechtěl kontaktovat,natož obdarovávat.
A proč chceš nějaké vysvětlení,někteří přispějí a jiní ne,takových příběhů je v televizi dost a dost a lidi přispějí podle svého momentálního pocitu a taky jim nikdo nevolá,proč přispěli zrovna na tenhle případ a ne na jiný.
Dum spiro,spero.
Ať je to jak chce, každopádně ujet od nehody je svinstvo.Myslim,že by to bylo hezke gesto od motorkaru projevit soucit te holcine. K sbirce se rad přidám.
Ujet od nehody je sviňárna a doufám, že ten h a j z l za to pořádně zaplatí.
S názorem koupit kytku také posádce auta od Klecan, jako omluvu za člena komunity jezdců na BMW GS souhlasím, ať je to vyvážený.
Teda pokud se chceme za někoho omlouvat... Mr GS má podle mýho na věc naprosto zdravej pohled. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Nezlob se na mě, ale co znamená "musím mlčet"? Jakože musím krejt ****a? Tohle není mý přesvědčení... Nebo máte někdo pocit že to je v pořádku že jsou takovýhle pravidla? Já myslím že žijeme v nějaký divný době...
Nechci se hádat ale u Klecan to jsou informace z doslechu, kdežto tady to přímo viděl člověk z fóra, je to natočený na kameře... a viník ujel. To považuju za nejdůležitější. Ujel od nehody, nepokusil se jí ani pomoct. Sorry ale podle mě to je úplně jiná kategorie chování než když někdo jede jako magor a způsobí nehodu. Jasně - neodjel, byl sám vážně zraněný ale i kdyby nebyl, tak prostě odjet je myslím svinstvo.
Otázka ale fakt je, jestli těm poškozeným lidem (zraněným v obou případech) nepřinese nějaká kytka a pozornost spíš oživení špatných vzpomínek - zejména když to není přímo od viníka ale nějaké komunity motorkářů. Ale nechat člověka, který ujede od nehody jen tak... tak by to být nemělo. Ano, mohl mít zkrat, mohl zazmatkovat, zpanikařit ale za pár minut se tam mohl vrátit a dalo by se to pochopit. Ale to se nestalo.
Jinak nejsme klub, spousta lidí je tady pod anonymní přezdívkou a bez jakéhokoliv kontaktu, takže ani není jasné, kdo je kdo. Omlouvat se všem poškozeným když někde někdo něco způsobí ze skoro 6000 registrovaných - to je asi nereálný. Ale určitě by se i na ty lidi od Klecan dalo vybrat aby nezanevřeli na všechny motorkáře na světě.. Tenkrát to nikdo nespustil, teď ano. Možná proto, že to někdo viděl jako přímý účastník. Ale stejně - ujet od nehody je podle mě neomluvitelný. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Nezlob se na mě, ale co znamená "musím mlčet"? Jakože musím krejt ****a? Tohle není mý přesvědčení... Nebo máte někdo pocit že to je v pořádku že jsou takovýhle pravidla? Já myslím že žijeme v nějaký divný době...
Předpokládám, že ho našel v databázi jejich firemních zákazníků a asi těžko může zveřejňovat data zákazníků někde na fóru. Což asi neznamená, že to nemůže říct policii.. Tak si to vysvětluju.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
"kazda minca ma dve strany" ... na tu druhu stranu poukazal Mr GS.
viac menej davam za pravdu obom stranam, ale kazdy pripad / nehoda je specificka a je odvazne sa do toho vkladat, lebo casto sa stava: kazdy dobry skutok je nasledne potrestany
.... nezabudajme ze je tu este hrana mince
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
TomasTT napsal:
Jinak nejsme klub, spousta lidí je tady pod anonymní přezdívkou a bez jakéhokoliv kontaktu, takže ani není jasné, kdo je kdo. Omlouvat se všem poškozeným když někde někdo něco způsobí ze skoro 6000 registrovaných - to je asi nereálný. Ale určitě by se i na ty lidi od Klecan dalo vybrat aby nezanevřeli na všechny motorkáře na světě.. Tenkrát to nikdo nespustil, teď ano. Možná proto, že to někdo viděl jako přímý účastník. Ale stejně - ujet od nehody je podle mě neomluvitelný.
Souhlas. A skandalne neomluvitelny je odjet od srazeny mlady holky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kukynek napsal:
Ať je to jak chce, každopádně ujet od nehody je svinstvo.Myslim,že by to bylo hezke gesto od motorkaru projevit soucit te holcine. K sbirce se rad přidám.
- IMHO uz jsme udelali dost i tak
- koupil bych ji max kytku, teda pokud ji nekdo naprimo nezna
17 cm
Já teda o tom nevím vůbec nic, ale co jsem se dočetl zde tak člověk který předjíždí ve 160 kamion a vědomě ohrožuje ostatní je podle mě stejný ..... jako ten co ujede od dopravní nehody. To je ale jenom můj názor...
Každopádně je mi holky líto, ale žádnou kytku nebo cokoliv jiného bych ji jako za "spolek" majitelů GS nenosil. Beztak ani neví co za motorku ji srazilo a určitě nebude řešit jestli ten předávající se omlouvá za majitele GS nebo pionýrů. Uvidí jenom motorkáře a to by asi nemuselo být to, co zrovna chce....nechal bych to na rodině.
IMHO jste co udělali jakože je to dost? :-D jakože jste to tu odsoudili a důkladně probrali? :-D třeba to odvysílá nova a udělá s největšími křižáky z webu rozhovor... :-D
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
IMHO jste co udělali jakože je to dost? :-D jakože jste to tu odsoudili a důkladně probrali? :-D třeba to odvysílá nova a udělá s největšími křižáky z webu rozhovor... :-D
Přesně a potom se na nějakým z prajských motosrázů Ti co v té televizi opravdu budou pochválí, poplácají po ramenou a budou za hvězdy .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Jak čtu některé příspěvky, tak je lepší buď nedělat pro nikoho nic, nebo pro všechny všechno.
Nevyhovuje mi ani jedno. To, že ujet když někoho zraním je ubohý, se asi většinou shodneme.
Ostatní je na každém z nás. Když nejsem tady, tak jsem někde jinde. Ještě se mi nestalo, že bych nebyl nikde...
Kritické myšlení je určitě na místě, tříbí myšlenky
Za sebe zůstávám u názoru, že vidím rozdíl mezi vinou + ujetím a pouze vinou.
Navíc o události v Klecanech toho moc nevím, ani netuším jestli se dotyčný nějak poškozeným omluvil popř. nějak jinak svou vinu kompenzoval. Budu rád když se to dozvím.
Kdyby jste někdo měl nějaké info kde ta „cizí žencká“ leží, prosím PM říkám si hurikán
LUKES napsal:
je okolo toho halo a to je imho spravne. Milos nahodil zminku na web. Nekdo (od nas?) ho pomohl dotrackovat...
17 cm
LUKES napsal:
je okolo toho halo a to je imho spravne. Milos nahodil zminku na web. Nekdo (od nas?) ho pomohl dotrackovat...
...takže někdo z té "druhé strany", co o ní píše vlk, nás může mít za práskače...
Za mě: vyberme 2000,- na pořádný pugét s donáškou do nemocnice (nebo domů) s pozdravem a vzkazem ve smyslu: ...od těch trochu lepších motorkářů z bmwgs, kteří pomohli vypátrat lumpa, co ti to udělal...
A někdo z pražských by to mohl zařídit...
...songs from the wood make you feel much better...