čaute pani. chcem sa pustit do stavby tlačiarne.
preto sa obraciam na nasu komunitu. je tu niekto kto si stym uz presiel? a ma postavenu nejaku tu tlaciaren a vedel by mi zodpovedat ,,Lamacke'' otazky?
dakujem.
Hele Pertlo a koupil jsi novou, nebo zas nejakou čorku? Vsichni vime, ze ti takovyhle zbozi nevadi...
Jinak ma P. pravdu, kup Prusu. Mmch stoji par korun...
https://shop.prus...-mk2s.html
Upravil hicks dne 17.12.2017 16:19
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Máme v práci několik tiskáren, a také Průšu... obecně to není špatná tiskárna , chce to jen ale trochu zkušeností.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Čorku, znáš to, já už to ani jinak neumím. A už jednou provždy, svoje mindráčky a problémy se společníkem si řeš sám a mezi vámi.
Průša nepotřebuje absolutně žádné zkušenosti zkušenosti, je to absolutně blbuvzdorná tiskárna s ještě blbuvzdornějším manuálem. Proto je tak úspěšná a proto jí vlastně mám ...
Někdo se zkušeným narodí - někdo se hold musí učit...
Průša je opravdu fajn tiskárna, ale není to prostě pošli a tiskni... Třeba Stratasys.. to je jiná... ale cena je minimálně o desetinnou čárku jinde
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Pertla napsal:
Čorku, znáš to, já už to ani jinak neumím.
...tak zase vidim pokrok, ze to takhle verejne priznas
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ano amo ste poznamenali kupou stavebnice sa neukojim.
zo stranky strojariny nepaci sa mi uchytenie lozisk bez puzdier a tyciek len tak. srobovice atd.
chcem stavat z ocele a hiniku vcetne puzdier a drziakov na motory. na vahu nepozeram. nebudem to prenasat ano notebook. skor ma zaujima tuhost.
len potrebujem potradit zo softwarom a zapoje im a kreslenim 3d atd.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Kdyz uz jsme u toho tema. neumi nekdo z vas nascanovat kolecko a vytisknout, ma asi tak 37mm prumer. na kolik by to vyslo? a je to z pohonu tachometru.
Joke
Joke napsal:
Kdyz uz jsme u toho tema. neumi nekdo z vas nascanovat kolecko a vytisknout, ma asi tak 37mm prumer. na kolik by to vyslo? a je to z pohonu tachometru.
tiskárnu jsem si také postavil.Je to Reprap. Tiskárna podobná těm od Průši. Je to super věc, už jsem si pár věcí vytisknul. Součástky si kreslím v Thinkercatu.
Celou stavbu krok za krokem perfektně na You tube popisuje pán, který vystupuje pod jménem SAKUL. Najdi si ho a koukni na videa o celé stavbě. Tohle je odkaz na jedno z jeho videí ------ nějak mi ten odkaz nefakčí. Jdi přes toho Sakula.
Takže ať se daří, je dobře, že si tiskárnu stavíš sám, více a lépe vše pochopíš.
Upravil monsery dne 07.11.2020 23:28
Lítám pomalu a nízko..
Nepodařilo se mi najít nějaké vhodnější téma, není tu něco na 3d modely?
Na svou 1150gs jsem řešil zarážku na volnoběžku, kdy se mi kupovat originál nechtěl a vrazit mezi zuby šroubovák už vůbec ne. Tak nastoupila tužka, papír, skener a Průša. A funguje to na výbornou.
Model je pak třeba GrabCadu, případně můžu poslat: https://grabcad.com/library/bmw-r1150-locking-device-115640-1
milford přiložený následující obrázek: