Novej napsal:
Nový gs prý zrcadlí mobil, v tomhle případě už je ta navigace opravdu k ničemu ne?
To není dobré na delší cesty a složitější navigaci. Neukazuje to mapu ale jen šipku kam a za kolik metrů.. Pro mě osobně bez mapy dost nepoužitelné
Over than 250k km on BMW GS bikes
Jak zrcadlí mobil? Je to obdoba Apple Carplay / Androd Auto ? To by pak zobrazovalo běžné "autové" prostředí aplikací ne?
S Android autem mám naježděno celkem dost a je to parádní
Novej napsal:
Nový gs prý zrcadlí mobil, v tomhle případě už je ta navigace opravdu k ničemu ne?
To není dobré na delší cesty a složitější navigaci. Neukazuje to mapu ale jen šipku kam a za kolik metrů.. Pro mě osobně bez mapy dost nepoužitelné
Myslel jsem tím, že to ukazuje na display display mobilu, tzn že celou mapu. Stejně jako v autě
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
11 let jsem měl Zumo 500, teď jsem chvíli zkoušel jezdit jen s papírovou mapou a mobilem (Waze a mapy.cz) a nakonec jsem pro větší uživatelské pohodlí koupil 595. I když by to jen s mobilem tak nějak šlo taky.
Miguel napsal:
Zatím mi nejlíp vychází odolný tablet, můžu mít navigačních programů kolik chci, odolný displej, velký displej, nemusím už s sebou tahat notebook pro nějaké pracovní věci...
Akorát by ten tablet měl dostatečnou svítivost anebo aby měl transflektivní displej (raději). Případně stínítko, ale to mě připadá jako řešení naprd.
Mobil je OK, jezdím s tím už léta. Navigační aplikace podle toho, co každému vyhovuje nejlíp. I vodotěsnost dnes není problém, kovový zamykatelný držák mám od zdejšího člena-super. Výkonnější mobil se už ani tolik nehřeje. Ale i když nyní používám AMOLED, pořád - NA SLUNKU TO NENÍ ONO. Z mého pohledu, stále jediná slabina mobilu...
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!