Já na oplátku nabízím pravidelnou sobotní dopravu Praha Benešov a zpět. Občas i s vozíkem za auto..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
potreboval bych dovest z Prahy (Praha 9 Újezd nad Lesy) do Olomouce 5kusu 17" disku pneumatikama na offroada takze to chce spis dodavku nebo MPV. Nabizim odmenu 500,-
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zkusim jeste jednou: Nazdar mam prosbu. Nebude mit nekdo z Vas cestu z Prahy na Olomouc nejlip dodavkou, potreboval bych stahnout 5 komplet kol na Patrola. Jsou v Praha - Ujezd nad Lesy. Odmena jista. Diky
Čeština můj koníček
Ahojte, nenasel by se nekdo, kdo by mi priblizil blatnik na skorovetera z Nachoda nekam bliz na Moravu-Zlín,Prerov, Olomouc, Vyskov?
I pád na hubu je pohyb kupředu
Pánové a dámy, nemáte někdo cestu z Plzně do Prahy? Potřeboval bych převézt lust a skleněné koule přepravu spedicema většinou nepřežijou. Není velkej, na sedačku se vejde..... Já jezdím celkem často z Prahy do Mostu a pravidelně 4x ročně z Prahy do České Lípy a do Liberce. Ale do Plzně jedu až v půlce srpna :-(
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nazdar potreboval bych dostat do Olomouce plastovou vanu do kufru auta , bohuzel nejde smotat a poslat - mam na vyber destinace Bristvi/Podebrady nebo Pisek
Čeština můj koníček
Není tu někdo z Prostějova, kdo by vyzvedl dva plastové kufříky a nosiče z inzerátu a přeposlal je? Majitel chce jen osobní převzetí. Náklady + něco navíc samozřejmě uhradim.
Neni tu nekdo kdo jezdi idealne dodavkovym autem z Moravy smer Praha? Potreboval bych vzit z Rousinova (D1, exit 216) 2 sedacky do zavodniho auta + spoiler smer stredni Cechy - smer Beroun. Nicmene klidne bych se i priblizil nekam k D1. Kdyby byl nekdo ochoten za prispevek na benzin nebo neco dobreho k piti dejte mi prosim vedet. Diky