Zrovna jsem dopitval kapra. Protože jsem profík, klečel jsem u toho s přestávkama asi 2 hodiny a nejspíš většina masa skončila ve špatném pytli.
Prznil jsem ho ve vaně, protože kdybych ho donesl do kuchyně, tak by si žena i za měsíc myslela, že jsem měl dámskou návštěvu.
Měl bych začít dělat pro Greenpeace a nechat se najmout jako profesionální kuchač/vykošťovač ryb na těch pojízdnejch lodních masokombinátech. 4 kusy za směnu.
Proto se zeptám. Radši kuřízek nebo držíte "tradici"? Podkovy nebo filety? Do síťovky nebo do pytle?
Ja zo synatorom pstruha dúhoveho na vine a slaninke, inú rybu na vianoce nechcem, manželka zasadne kapora!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Ja zo synatorom pstruha dúhoveho na vine a slaninke, inú rybu na vianoce nechcem, manželka zasadne kapora!
Pstruh je dobrej, ale mám ho spíš za takovou letní grilovací rybu. Už jsem na Vánoce dělal štiku i candáta, ale od té doby, co nechytám, je mi líto šolíchat ta 1,5 kilová štíhlata za 300-400 za kilo.
Kapr smažený na podkovy. Včera jsem dělal polévku z 5ti kaprů, bez ní bych to nedal. Dcera si dá pstruha s bylinkovým máslem a manželka obalené filety z candáta. Kvalita kaprů je ubohá, většina jich je ukrutně tučných, proto kupuji u mlynáře v Bečvárech, tolik nekrmí šrotem.
Když je hlad,je i husa dobrá.