Aspoň jednou po dlouhé době jsem hrdý na to, že jsem Čech... Co politici podělali, to nám včera kluci 100% vrátili... Dělají nám radost, narozdíl od těch pablbů ve vládě...
... KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP, HOP, HOP ...
Upravil xHackerM dne 24.05.2010 06:35
Že bych omylem zabloudil na www.lednihokej.cz? Ale ne, jsem tu správně. Hlavně že tolika zdejším uživatelům vadí, když se tu inzeruje, ale tvořit OT vlákna o sportu, který kromě nás znají už jen v Rusku a Kanadě (a nikde není takovým předmětem léčení národních komplexů jako tady), to je zjevně OK...
Upravil cerv dne 24.05.2010 07:59
cerv napsal(a):
Že bych omylem zabloudil na www.lednihokej.cz? Ale ne, jsem tu správně. Hlavně že tolika zdejším uživatelům vadí, když se tu inzeruje, ale tvořit OT vlákna o sportu, který kromě nás znají už jen v Rusku a Kanadě (a nikde není takovým předmětem léčení národních komplexů jako tady), to je zjevně OK...
bohumil napsal(a):
Hele a ten hokej,to se maže na chleba nebo se to zhřívá jak klobásek...
Ale vubec ne!To je novej zimni sport.Proto jsme v nem dobri,protoze se jeste moc nerozsiril.Je to neco jako skoky na lyzich,akorat misto lyzi mas na nohou brusle!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
xhackerm napsal(a):
Aspoň jednou po dlouhé době jsem hrdý na to, že jsem Čech... Co politici podělali, to nám včera kluci 100% vrátili... Dělají nám radost, narozdíl od těch pablbů ve vládě...
... KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP, HOP, HOP ...
kdyby to byl facebook na kliknu na "LÍBI SE MI" Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich