Paul napsal:
Helma Uvex Enduro Carbon za 7990. Myslím si, že na takovou přilbu je to super nabídka. http://www.doplnk...uro-Carbon
Bacha bacha má strašně slabej ten kšilt a ten se rozdrnčí a rozvibruje tak že je to nepříjemný..
Měl jsem na ní políčeno(super cena).Moc se mi líbí a strašně jsem jí chtěl.Už NECHCI.potom,co mí o ní řekl Mr.GS...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
uvex enduro bez karbonu mam rok a kupil by som ju znova [ skusal som aj schubert c3 a skrtila ma na krku a mala strasne blizko cumak ]
uvex je max pohodlny,spal som v nej jednu noc v grecku na lavicke po 1200 km,nehmli sa,ani mi silt vobec nedrnci pri ziadnej rychlosti.
ano raz za rok som podotahoval sroby aby sa plexi presnejsie zatvaralo.
za takuto cenu v karbone by som ju bral hned
To Vojta: ten krosovej štítek je ¨jak z papíru,měkkej je jak ani radši nechci říct co...Kámoš co jí má na to dost nadával,že mu to "rozvibruje" celou helmu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jestli je to na ty karbonce aspon tak jako na normal Uvex enduro,tak bych se toho nebal a za tuhle cenu do ni sel hned....ale stitek vypada jinak tak je treba trochu horsi
Aktualne 1250 GSA HP