Řetězec ACTION, novozelandska ovečka na sedlo, v barvách bila/cerna/šedá, za 240korun, koupil sem na vyzkoušení na výlet, když to bude na pytel tak ji nechám na výletě :-) je to velký, z jednoho kusu určitě na dvě sedla...
Pokud by měl někdo zájem, mají na FC-MOTO celý týden Black Friday slevu 15% na všechno. Pořídil jsem celý komplet GORE-TEX Klim Latitude za 20tis. včetně dopravy. Sice starší model, ale za super cenu.
Myšleno to slevování. Dneska o víc jak 15% dolů nejdou - u nové či aktuelní kolekce. Samozřejmě u starých modelových řad s pár kusy v pár velikostech i o polovic zlevní, ale to i jiné eshopy. FC-M dřív bývala fakt levná celoročně a podzimní výprodej byl ,,grandiózní,, , to už dnes neplatí.
100GS se 6000km za dobrou cenu, kdo rád staré vrány. https://www.klein...utton-viewH.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bobe mě na ní web upozorňuje už víc jak měsíc. Teď mi přišlo upozornění na slevu a cena byla tak zajímavá, že jsem hodil odkaz sem, aby našla majitele v ČR. Nechápu, že po tom neskočil nějaký skopčák. Asi mají vymazané palice a kupují jen nové s Euro6.
Gratuluji ke koupi, je fakt luxusní a krásnější už těžko někdo sežene, leda snad nejetou uloženku z muzea BMW! A mám radost, že jsi jí vyhrál zrovna ty.
P.S.
Moje játra rády filtrují Jacka Danielse.
Na Kukuldě nákup oslavte!
Všiml jsi si toho návodu, kdy řadit a na kolik foukat kola na ochraně hrazdy? Tu motorku měl nějaký extrémní leštič a poctivka.
Upravil Hrabe_X dne 31.05.2024 12:13
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Bobe mě na ní web upozorňuje už víc jak měsíc. Teď mi přišlo upozornění na slevu a cena byla tak zajímavá, že jsem hodil odkaz sem, aby našla majitele v ČR. Nechápu, že po tom neskočil nějaký skopčák. Asi mají vymazané palice a kupují jen nové s Euro6.
Gratuluji ke koupi, je fakt luxusní a krásnější už těžko někdo sežene, leda snad nejetou uloženku z muzea BMW! A mám radost, že jsi jí vyhrál zrovna ty.
P.S.
Moje játra rády filtrují Jacka Danielse.
Na Kukuldě nákup oslavte!
Všiml jsi si toho návodu, kdy řadit a na kolik foukat kola na ochraně hrazdy? Tu motorku měl nějaký extrémní leštič a poctivka.
Pane Hrabě Jacka máš u mě pokud pojedeš do Gapa vemu sebou.Byl to familieschmuckstückleštili to v rodině od nova
Prodejce znám bral jsem od něj mota dělají krásné stavby R 100 GS,sajdy,Scrambler.Koukněte na jejich stránky.
Hezkej víkend všem,jak já se těším ke Gřeškům na pstruha.
Upravil Bob dne 31.05.2024 12:47
V GaPa plánuju být, tak se určitě potkáme, dáme slavnostní pivko a ukážeš mi fotku, jak stojí kilečko na čestném místě v garáži.
H.