Ahoj všem. Protože jsem na fóru nenašel tak se zeptám sám. Plánuju vyhodit celý ABS modul a napojit brzdy napřímo na páčku. Z hlediska samotného propojení problém nemám, ale chci se poradit ohledně elektriky, která není zrovna můj přítel. Pod odpojení konektoru od modulu vše funguje kromě brzdových světel. Je nějaký jednoduchý způsob jak to předělat? Ideálně návod nebo nákres.
Motorka je 1150 GS r.v. 2000 bez posilovače.
Díky moc za rady.
Upravil simitom dne 28.12.2020 14:04
dole mas dve metody, ja jsem pouzil tu druhou, ale nechtel jsem si znicit ABS konektor, tak jsem to jeste trosku vykunil a proklemoval, aniz bych strihal draty...
Hodne zdaru
dole mas dve metody, ja jsem pouzil tu druhou, ale nechtel jsem si znicit ABS konektor, tak jsem to jeste trosku vykunil a proklemoval, aniz bych strihal draty...
Hodne zdaru
servisak napsal:
Proc to chces vyndavat? Napachej tam vypinac a nemusis resit legislativu
Jezdím prakticky jen offroad. ABS pro mě postrádá smysl. Po montáži 21" navíc nefunguje zcela optimálně. Taky je to váha navíc. Ale úpravu chci provést tak aby se dalo vše vrátit zpět.
Kubrt napsal:
Jestli ti to pomuze...
Takhle to mam ja proklemovany na svoji 1150GSA 2003.
Díky moc. Tvoji fotku jsem včera večer našel a důkladně studoval. Ještě musím dnes zjistit jak to mám s funkcí brzdových světel. Zdá se že po odpojení ABS vůbec nesvítí. Jestli se nepletu tak jsem na diskuzi našel že brzdová světla naopak po odpojení svítí pernamentně.
Ja ti radim dej tam vypinac a mas klid nemusis nic kuchat bastlit a vymejslet. Vypinac namontujes za 200 a mas pohodu.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo sorry, ja si nevsimnul toho, ze nemas posilovac
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.