Zdravíčko, dnes jsem si chtěl namontoval nové vyhřívané rukojeti Oxford Premium, ale narazil jsem na to, že rukojeť nejde nasadit na plyn. To má 1100 GSo jinej průměr plynu ? A co teď s tím ?
Díky
BMW R 1100 GS
namork1: jj mají rozdílnej průměr, ale levá/pravá mám správně
praskin: myslíš jako celou rukojeť strčit do horké vody ? tu polohu kabelu jsem chtěl zkusit, ale narazil jsem na to, že to nejde vůbec nasadit
Ještě mě napadlo není rozdíl pokud moto měla vyhřívaný rukojeti ? Protože, vypínač na ně má, ale jelikož měla jiný řidítka tak tam originál vyhřívaný nebyly.
BMW R 1100 GS
street-dog napsal:
namork1: jj mají rozdílnej průměr, ale levá/pravá mám správně
praskin: myslíš jako celou rukojeť strčit do horké vody ? tu polohu kabelu jsem chtěl zkusit, ale narazil jsem na to, že to nejde vůbec nasadit
Ještě mě napadlo není rozdíl pokud moto měla vyhřívaný rukojeti ? Protože, vypínač na ně má, ale jelikož měla jiný řidítka tak tam originál vyhřívaný nebyly.
Je to tak vyhřívaný hefty sů větší, majů větší vnitřní průměr. Zkus si zehnat hefty, řídítka sů stejný. Já sem to řešil tak, že sem si kůpil vyhřívanů foliju a tů sem nalepil pod ty gumový origo hefty. Mám vyhřívání origo, ale bylo nefunkční.
No hefty jsem koupil ty oxfordy v domneni ze tam pujdou bez problemu. Kdyz jsou skoro vsude doporucovany. Zkusim zitra tu horkou vodu a kdyztak asi budu muset obrousit tu plastovou rukojet co je na plynu
BMW R 1100 GS
Já je mám na 11GS nasazený a instalace proběhla úplně v pohodě-možná jsem jen lehce vybrousil uvnitř pravé rukojeti. V originále jsem ale neměl vyhřívaný origo ručky
Upravil Mardock dne 10.03.2017 06:39
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Já je měl taky na 11-ce a montáž a demontáž taky v klidu - už jsem je sundal a mám je někde v šuplíku, doporučuji nahřát v horké vodě a nejlepší asi je i rozdělat pravý sdružený přepínač a sundat tu plastovou trubku, přitlačit někde na straně lanka ke stolu (utěsnit) a k ní zatlačit grip, na druhé straně (konec gripu) nasadit ofukovačku od kompresoru a lehce fouknout, grip se tlakem vzduchu roztáhne a zatlačíš ho kam potřebuješ, ještě se mi nestalo abych takhle grip nenasadil, jen to chce možnosti kolem, doporučuji nic nebastlit - kdo to po tobě bude dávat dohromady...
Barborina: to s tím kompresorem nevím jestli bude fungovat, jelikož ty oxfordy mají uvnitř gripu tvrdou plastovou trubku a když bych to sundal, tak bych to s gripem nedal zpátky, protože bych se nedostal k tomu jednomu šroubu Ta voda bude asi nejlepší + zkusím trochu přejet šmirglem tu rukojeť plynu. Bastlit určitě ne, protože to právě po nějakým bastlíři dávám dohromady a je to hrůza
BMW R 1100 GS