Určitě tuto nabíječku má spousta z Vás, já ji pořídil jelikož jsem si byl jistý, že mi odešel můj doposud spolehlivý AKU REGULÁTOR. Teď to ale spíše vypadá, že je vše OK krom baterky ... ODYSSEY PC680. Je stará 2 roky a ta samá mi pře tím vydržela skoro 7 let.
Nabíječka baterii úspěšně načte, zjistí že je velmi vybitá, spustí deslufanaci, pak režim nabíjení a po hodinovém nabíjení spustí test. Výsledek testu je na přiloženém obrázku přičemž žlutá dioda 0,2 bliká, zelená a červená svítí. Výsledek a průběh je stejný, ať nabíjím pomocí CAN-bus nebo standardně mimo moto.
V návodu nabíječky jsem tuto kombinaci LED kontrolek nenašel tak se chci zeptat, jestli má někdo tušení co nabíječka signalizuje.
Tuším že bude baterie KO, i když to v tomto režimu nechám přes noc tak ráno je stav stále stejný jako na obrázku.
Díky všem za komentáře k tématu :-)
Rebel přiložený následující obrázek:
Mám tu nabíječku taky a pokud je test červený před nabitím je baterka KO.Pokud zkusí oživení a spustí se nabíjí a po dokončení je test zase červený tak je po ní.Ta zelená je jen sigalizace že je v provozu.