a tacho se točí? Myslím rychlost. Sice by to byla haluz že by Ti to odešlo v těchto km přesně, ale může to být náhon (šnek nebo bowden). Mě už odešel druhej...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
A denní počítadlo normálně běží nebo je taky zaseklý?
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Zkusil bych si s tím trochu pohrát, odpojit bowden ze šneka u kola, nasadit na akušroubovák plochý bit a zkoušet otáčet pomalu dopředu, dozadu pohrát si s nulováním denního počítadla. To je jediný co mě napadá, jak to ovlivnit z vnějšku. Pak už zbývá asi jenom rozebrat,
Upravil Spitfire dne 03.06.2020 08:53
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
no aku už jsem lehce zkusil ale než na tom namotám pár km tak to celkem trvá a nerad bych ten malý vstup pro lanovod zprznil...a zpět to namotat mimochodem nejde
Alespoň víš, že to nemáš stočené. Anebo to stočil někdo neodbornou rozborkou a proto ti to teď nejde nahoru.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Myslím si, že to budeš muset rozdělat, nebude zbytí.
Vidím to na očehlané kolečko, které sice ještě zabírá, ale už jen za nějaký otřep. Ten už je tak malý, že čtyři kola ještě přetočí, ale na páté nemá sílu a přeskočí. Před 10 tis. km bylo ještě v dostatečné kondici.