Tak jsem nechal přelakovat nádrž na černou R 1150 GS (tak nějak přišla k několika šrámům v důsledku mé nešikovnosti při cestách mimo asfalt )
No a teď řeším polepy na nádrž a asi i nová loga BMW, když už, tak ať tam nemusím vracet ty staré.
Nevíte někdo, zda se loga příp. i polepy dají koupit i jinde, než objednat origoš náhradní díly?
Vyřežou ti je v každý reklamce, pokud budou jednobarevný a nebo natisknout, ale to už neudělají všude.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ta TT nevypadá špatně, pravdu díš Bohumile...zvlášť v tej kombinaci barev, co máš Ty
A vrtulková loga taky kupovals nebos šikovně odřezal původní a znovu použil??
Upravil MaO dne 04.09.2008 18:34
Ty loga sou co tam bili,nic jim nebilo tak sem mu řek ať je skusí přelepit a nechat je tam...To logo když sundáš tak už nejde použit,je to nalepený a jak ho sundáváš tak se poláme.
Upravil Bohumil dne 04.09.2008 08:20
Kupredu spatki ni krok...
Nádrž už je taky u lakýrníka. Loga BMW jsem koupil v Autecu za 254,-Kč kus. Můžete mi někdo prosím změřit ty nálepky z 1150 Adventůry (líbí se mi víc než obyč 1150) - rád bych si je nechal někde udělat nebo koupil, ale ne originál - ty jsou pěkně mastný. Kdyžtak mi mailněte. Díky
Upravil MALI dne 14.02.2009 18:20
chlapik robi viac menej len nalepky na BMW
za 1200 alebo 1600 starych dobrych korun slovenskych vratane postovneho mi z anglicka prisli kompletne polepy na moju adventuru + 2 nalepky GS na moju buducu bielu helmu
co sa tyka http://www.motolepo.cz tak kamaratka tam kupila kompletnu sadu nalepiek na CBR 600RR a kamarat co jej tu motorku lakoval celu dobu nadaval, nesedelo to a bolo to urobene s tej najlacnejsej a asi aj najhrubsej folie s akej sa to urobit dalo
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 13.02.2009 21:29
No právě u nás je prej nějaká dobrá firma co to dělá, tak jsem zvědav za kolik. Chci se tam příští týden stavit, ale potřeboval bych vědět ty rozměry. Raptore ty máš Adventůru. Myslíš, že by jsi mi mohl ten polep oměřit?
Farbe: Rot / silber-alu http://cgi.ebay.d...240%3A1318Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Upravil zmijon dne 14.02.2009 09:34
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
No teda zrovna tyhle z ebay vypadaj jako adudas z trznice, na masinu bych si to teda nedal....ja kupoval od kluka jako raptor jen na zadni nosic, je to sice taky trochu jiny nez orig. ale pekny, na nadrz bych koupil original, neni zas tak drahej - tusim kolem 900 Kc ? A material je pevnej a drzi o hodne lip nez bezna samolepka,tu bych na nadrzi asi dal prelakovat.
Aktualne 1250 GSA HP
Myslel, jsem to tak, že žlutý jsou pěkný k mojí černý nádrži. Ty obrázky jsem si z ebaye stáhnul a zkusim se zeptat jestli jsou schopný a za kolik to vyrobit v tý firmě.
Nechal jsem si dělat dvě sady samolepek na 1150 GSA ve žluté barvě. Velikost i tvar na na 100% totožný s originálem, žlutá barva je také přesná, jen ta stříbrná v písmenech GS je o něco tmavší, než originál. Jedna sada (260 Kč) mě zůstala.
Upravil Milos dne 14.02.2009 14:11