Ahojte
Po dvoulete nechtenne odstavce jsem opet vytahl hrocha, ale neco me rozladilo. Pri nejake rolete nebo prejezdu vetsich der se nekde od zadku line zvlastni zvuk jak kbyby mi v topcase hrkala basa s naradim. Prirovnal bych to ke zvuku skokanskeho prkna. Vubec nejsem schopen za jizdy identifikovat zdroz zvuku. Mam tam origo leseni, ale pro vylouceni spatneho uchyceni jsem to projel bez vsech kufru i top case. Opravdu to dela jen na nekterych hrbech. Na rovnem asfaltu ani tuk. Rukou jsem za jizdy osahaval co se dalo,ale nezjistil jsem nic. Kontroloval jsem pritazeni vsech plastu, plotny, leseni, uchyceni znacky, zadniho svetla... Ani tuk. Nic me nenapada. Vsak poslechnete nahravku. Je to z mobilu ktery mam zasunuty v kapse na bedrech.
Me to prijde jak zvuk toho lizatka... Sundej ho a uvidis.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
barborina napsal:
Šak se zastav Milane a mrknem na toho albína, třeba něco najdeme když na to budem dva.
Do Km to máš kousek....
To je slovo do pranice :-) Ja si na hrocha uplne odvykl. Byl cas jen nekam pro neco zajet na scooter, a tohle je proste tezky, velky, nemotorny, hlucny a bozi :-D Hlavu jsem si vyvetral jako uz dlouho ne.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Abych nezapomet, informuji Vas, ze jste meli zase pravdu. Bylo to lizatko. Zvlastni je, ze uz je to nekolikata sada a nikdy jsem tento zvuk nepozoroval.
Joe - guma po te skoro 2 lete odstavce unik na 1,5 atm. Takze za me dobry
I pád na hubu je pohyb kupředu
Vyuziju tohle vlakno, mam totiz stejny problem. Letos jezdim poprve, co mam staryho boxera, silnicni gumy Tourance Next a tak jsem vratil na kardan lizatko. A samozrejme, ze mi na nerovnostech pleska o gumu a desne me to rozciluje, takze ho zas sundam. Ale nepamatuju se, ze by mi to delalo, kdyz jsem mival 1150ku. Je to normalni, ze to tak mlati do gumy nebo uz je starim unavenej material?
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999