BONY napsal:
Tak jsem po roce namontoval hradeckej Y svod. Na 2003 sedí perfektně včetně dorazu centrálu. V konfiguraci KN, svod, Zach, jsem včera ujel cca 100km. Přírůstek výkonu i jeho průběh je mírně lepší. Za ten hluk mi to však nestojí. Jde dolů a za dvojku je ke koupi.
Jestli je ten Y-svod volný, tak bych ho vzal, jsi ochotný ho poslat poštou?
Tak a je doma. Ještě jednou díky Pavle za dovoz!
MaO přiložený následující obrázek:
Pumpy napsal:
Ahoj, mate nekdo zkusenosti, s ladenymi vyfuky? Lepe receno, kdyz by jste srovnali Koncovku Leo Vince SBK a treba Zach. Ktery by jste spise doporucili? Leo se da novej sehnat kolem 7 a zach za 11. Vyplati se onvestice do Zachu?
Co znamená "vyplatí se"? Jaké máš kritérium? Z určitého pohledu nevyplatí, stojí to peníze, motorka bude mít jiný zvuk a asi pojede v určitém spektru otáček lépe, to ale neznamená, že originál je nepoužitelný. Přesto to někomu za to stojí, koneckonců i já jezdím pár let Zacha, není to ale o "vyplatí se", spíš o radosti, uspokojení, prostě pocitu, nárůst výkonu a krouťáku je příjemný, ale že by mi umožnil jezdit tak a tam, kam jsem dříve nemohl, to určitě ne.
Mno, tak jestli teda (výše uvedený Y-svod z Vídně je volný-není nikým tady s fóra blokovaný) - radši to sem napíšu ať někomu nelezu do zelí, tak s pánem se domluvím a sjedeme si pro něj, do Vídně to není daleko a máme tam známý tak spojíme příjemný s ....., jináč "tento" tady je přímo na 1150 adventůru jo ? Trošku mě znejistila ta kulatinka navařená na tom držáku, tj k čemu ? díky.
Barborina napsal:
Mno, tak jestli teda (výše uvedený Y-svod z Vídně je volný-není nikým tady s fóra blokovaný) - radši to sem napíšu ať někomu nelezu do zelí, tak s pánem se domluvím a sjedeme si pro něj, do Vídně to není daleko a máme tam známý tak spojíme příjemný s ....., jináč "tento" tady je přímo na 1150 adventůru jo ? Trošku mě znejistila ta kulatinka navařená na tom držáku, tj k čemu ? díky.
Ta kulatinka je vlastne "uchyceni" svodu, ktere pasuje do mista, kde je uchycen kat.
Mela by mit vnitrni zavit, na obou stranach. Svod chytnes origo zapustenyma sroubama.
Upravil Kubrt dne 26.02.2016 12:41
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Barborina napsal:
....., jináč "tento" tady je přímo na 1150 adventůru jo ? Trošku mě znejistila ta kulatinka navařená na tom držáku, tj k čemu ? díky.
Adventure nebo obyč. GS je jedno, je to stejné. A ta kulatina je prostě upevnění, které normálně nese váhu katu. Je to z obou stran přišroubováno šrouby se zápustnou hlavou. Na některých Y-svodech toto upevnění nebývá a Y-svod drží jen na svodech od hlav a z druhé strany na trubce od výfuku. Protože Y-svod je o pár kg lehčí, tak to většinou nevadí a stačí to. Pokud tam ovšem držák je, tak tím lépe.
Edit: Už mě předběhl Kubrt :-)
Upravil MaO dne 26.02.2016 12:45
Ha už vím, díky moc přátelé u klávesnice, nějak jsem si to nedokázal představit, chce to kámoš na adventůru a já jen zařizuju, držte se a bojujte, Tom.
Pumpy napsal:
Ahoj, mate nekdo zkusenosti, s ladenymi vyfuky? Lepe receno, kdyz by jste srovnali Koncovku Leo Vince SBK a treba Zach. Ktery by jste spise doporucili? Leo se da novej sehnat kolem 7 a zach za 11. Vyplati se onvestice do Zachu?
Leo Vince SBK se pro 1150 přestalo vyrábět, toť info od Redmoto z minulého týdne.
Barborina napsal:
Ja som isiel pre taky isty tiez do Wiedne.a pasoval ako rit na šerbel.tak nech sa ti to podari vybavit.tesi ma ze som niekomu troska pomohol.
Ahoj Pepo, já resp. kamarád kterému to řeším bude dávat Y-svod a origo koncovku, tak jak bude vše hotové dám vědět. Jinak já mám na 11-ce svod a koncovku Leo Vince SBK s db killerem a jsem móóc spokojený, ale 11-ka je jiná liga :-)
pepanek1150 napsal:
Každý máte ke svodu laďák, nebo to máte v kombinaci s origo ?
Já jsem y-svod namontil minulý pátek a zatím nechal origo koncovku. Byl jsem to krátce projet a zatím se to chová velice pěkně. I když jsem tuto kombinaci i v tomto vlákně nedoporučoval na základě předchozí zkušenosti (střílení do výfuku), tak tady se to zatím chová velice příjemně, alespoň co se dá soudit na základě prvních dojmů. Ovšem pokud seženu Zach za slušný peníz, tak neváhám.