Shání se dost blbě, pokud nechceš kupovat za 11 tisíc :-( Já sháněl rok, jeden jsem na německém fóru propásl a po druhém skočil včas....do par hodin na něj byla fronta dalších zájemců :-)
Upravil MaO dne 15.07.2018 14:32
Koupil jsem ho tady na fóru: http://www.gs-for...
...ale naděje, že se Ti to podaří je asi podobná, jako na webu tomto...a komplikovanější domluva, placení, doprava...je to dost o důvěře asi. čas od času se dá asi sehnat i u Boba. Hodně štěstí.
Y-svod mám hradeckej, viz str. 7 tohoto vlákna. Jinak tato kombinace je vyzkoušena, takže nemám obavy ze střílení ani ze ztráty výkonu v určitém spektru otáček = očekávám jen pozitiva Jediné co hodlám testovat je db-killer. Jestli bude přijatelnější ten méně, či více "děravý". Domnívám se, že ten s více otvory je pro kombinaci s katalyzátorem a ten s méně otvory je pak pro použití s y-svodem.
Caute technicko teoreticka otazka mam r1150r, otazka zneje ak nahradim kat, Y zvodom a v technicaku mam napisane "NOKAT" co by podla vysvetliviek na nete malo znamenat ze dane vozidlo KAT nema... mozu za to dakde v europe policajti frflat? prakticky kontrola moto by mala byt podla technicaku nie? dik za nazory
Upravil bozole_sk dne 24.02.2019 16:11
R1150R (2006)
Caute tak skusim polozit otazku inak Y zvody tu ma kopec ludi robili uz niekomu doma alebo vonku problemy koli Y zvodu ak mal homologizovanu koncovku aj s dbkillerom, certifikatom a kartickou? dajte dake echo nech doriesim dilemu dikes
Upravil bozole_sk dne 26.02.2019 21:22
R1150R (2006)
Já tedy ven nejezdím,spíš se motám kolem komína,ale nedávno jsem byl na stk bez katu a tlumivky,žádný problém nebyl.Taky jsem to neměl nastartováno,protože to po mně nikdo nechtěl.Spíš to bude individuální.
BMW R1100GS+R1150GS=Grupa mocnego uderzenia!