Ahojte. Menili jste nekdo konektor samice+samec na kabelazi palivoveho cerpadla? Moje uz ma jakesi pofiderni zacvakavani. Pokud jste menili, tak za origo nebo nejakou 4 pinovou nahradu? Od AMP ( znaceni na konektoru ) toho moc nenachazim. A bmw ocividne konektor samostatne nenabizi.
Upravil milanosor dne 01.03.2020 15:15
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj, začala mi špatně startovat motorka. Někdy točila naprázdno, po chvilce chytla. Při jízdě všechno ok. Druhej den už sem jí nenatočil. Vyzkoušel jsem jinou komplet nádrž z 1100gs a motorka normálně startuje, takže sem objednal nový čerpadlo- na doporučení Tondy čerpadlo Hart, hadice, filtr, spony. Snad to bude fungovat. Akorát prý s čerpadlem v balení někdy je a někdy neni ten předfiltr. Tak nevim, jestli tam pasu ten origo. ?
hlavně, že je pivo ftlamě
čerpadlo zabzučí, ale jakoby se spožděním a jinak než posledních 13 let Prej bzučet může, ale může dávat malej tlak. A s jinou nádrží to fungovalo.
Bylo by dobrý kouknout do nádrže. Taky jsem měl problém s čerpadlem a tak jsem objednal nový a když jsem jej měnil. Zjistil jsem prasklou hadici za čerpadlem v nádrži. Dost možná bylo ještě v pohodě jen se ztrácel tlak na hadici. Když už jsem ho měl koupený, tak jsem se na další pokusy vykašlal a vyměnil.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Tak asi vedle. čerpadlo, hadice, filtr vyměněno, benzín nalit a nic. Motor točí a nechytá. S jinou komplet nádrží chytá hned. Teď babo raď
napadá vás něco? hlavně, že je pivo ftlamě
Jen dotaz: máš na palivové cestě rychlospojky?Pokud ano nemůže být třeba chyba v nich?
Zkusil bych je sundat a zkusit čerpadlo bez nich a aspoň uvidíš jestli čerpadlo opravdu tlačí...
Su co se týká BMW nováček,tak se omlouvám jestli je to kravina....
Když to jde s jinou bandou, regulátor tlaku bude v cajku.
Seš si jistý, že nemáš ten okruh hadic v nádrži do příruby nebo z nádrže zapojený obráceně nebo že se čerpadlo netočí opačně? Zkontroluj to znovu.
Tenhle měsíc se dějou s 11tkama divotvorný věci.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zitra to znovu cely vyndam, ale je divny, ze to zacalo blbnout postupne. Nejdriv to nechtelo chytat, ale pak kdyz to chytlo, tak to jelo normalne. Pak to prestalo i chytat. Previjel sem si vyhrivani heftu, nemuze to mit nejakou souvislost?
Upravil becka dne 18.04.2020 21:15
Jestli to jde s jinou nádrží, tak prostě hledej problém ve tvé nádrži. Píšeš, že jsi vyměnil všechno a že je vše namontováno správně. Co konektor a kabeláž k čerpadlu?
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...