Vjetrnik napsal:
... přestavba se má dělat buď pořádně = s flexou .... a nebo vůbec ...
Takže než kočkopsa, lépe se na to vys.rat....
A škoda z hezké motorky dělat sra.čku.
Dik za názor a poučenie. No ja som to poňal trosku inak. Viac sa mi bude moto páčiť po prestavbe ako origo. Vec vkusu
Upravil theGSlife dne 21.01.2021 07:32
dokud se člověk nepodívá dopředu, kde začíná dvousvětlo, dvouplexi a dvoublatník...
cokoliv z řady R nine T vypadá daleko líp, takže za mě určitě přestavba jo, může to být jenom lepší...
a rozhodně si nenech vnucovat něčí vkus, když se ti to nelíbí, tak to předělej, já jsem taky ze sériové HP2ky ublinkával, hlavně to pidi-světlo... pod trvalým dohledem
Každý si chce motorku tak nějak upravit aby se mu líbila( já bych o tom mohl vyprávět). Někdo to udělá samolepkou a někdo flexou. Konec konců - mělo by se to líbit hlavně tomu kdo si to dělá a kdo na tom bude jezdit. Je úplně 100%-ně jasné, že se vždy najde někdo, komu se to líbit nebude. Pokračuj a dávej fotky. My ti to budeme hanit, nebo chválit.
Já osobně bych měl výhrady jen k tomu výfuku bez krytu. Myslím si, že až se po několikáté s manželkou (přítelkyní) spálíte o výfuk, tak své rozhodnutí přehodnotíš.
.
Přesně tak. Ať staví jak se to líbí jemu. Pokud zvolil cestu, že to půjde vrátit do původního stavu, naprosto chápu. Je to teda mnohem náročnější, ale zase je to výzva
Smerovky som zaobstaral menšie a pre mňa viac pasujú e k celkovému dizajnu moto po úprave. Umiestnenie vyriešili konzoly.... A kufre tam pre prípad potreby vojdú ako riť na šerbel.
theGSlife přiložený následující obrázek:
Kolesá opieskovane, striekane práškovou čiernou matnou splnili nad mieru moje očakávania.
Výroba konzoly a uchytenie info panela . Obuté TKC80
theGSlife přiložený následující obrázek: