Zdravím, položil jsem svojí motorku(f650gs dakar, r.v.2002) a vylítl mi čudlík od chcípáku. Chci se zeptat kde se dá přepínač sehnat a jeslti je to origo přímo na tuto motorku, nebo jestli je to nějakej univerzál. A taky nemůžu sehnat takový ten plastový trojúhelník na přední masce, jsou na něm přidělaný blinkry.
Sice to není na pravém, je to na levém, ale třeba mi poradíte... Našel jsem to v krabičce levého ovladače po jeho rozebrání... Naprosto nevím z čeho to vypadlo...
xHackerM přiložený následující obrázek:
xHackerM napsal:
Sice to není na pravém, je to na levém, ale třeba mi poradíte... Našel jsem to v krabičce levého ovladače po jeho rozebrání... Naprosto nevím z čeho to vypadlo...
xHackerM napsal:
Mělo by to být od světelné houkačky.
Jo, měl jsem to rozdělaný a nechápal jsem, jak mohli něco tak jednoduchýho vyrobit takhle složitě
Normálně to rozmontuj a po chvíli bádání na to určitě přijdeš, plus doporučuju ten kontakt rovnou očistit, ať ti to nepřestane za chvíli blikat.
jardajerman@seznam.cz
xHackerM napsal:
Jo, měl jsem to rozdělaný a nechápal jsem, jak mohli něco tak jednoduchýho vyrobit takhle složitě
Normálně to rozmontuj a po chvíli bádání na to určitě přijdeš, plus doporučuju ten kontakt rovnou očistit, ať ti to nepřestane za chvíli blikat.
No asi bude něco špatně, protože mě to bliká i když tohle leží na stole...
xHackerM napsal:
No asi bude něco špatně, protože mě to bliká i když tohle leží na stole...
no a pruží ti to tlačítko ?
A jinak jestli ti to tam nechybi, neřeš to a ber to tak, že máš alespoň lehčí motorku...
Upravil JardaFGS dne 14.02.2012 09:56
jardajerman@seznam.cz
Taky mi světelná houkačka neblikala. Problém byl v tom, že se ten jeden plíšek zatavil do plastu. Anglický návod na opravu: http://faq.f650.c...S/Dakar%29
CarlosCZ napsal:
Taky mi světelná houkačka neblikala. Problém byl v tom, že se ten jeden plíšek zatavil do plastu. Anglický návod na opravu: http://faq.f650.c...S/Dakar%29
Ještě nemusí být tak zle..., mně se třeba ten plíšek akorát obyčejně zašpinil šmírem a stačilo to očistit.
jardajerman@seznam.cz
CarlosCZ napsal:
Ještě nemusí být tak zle..., mně se třeba ten plíšek akorát obyčejně zašpinil šmírem a stačilo to očistit.
Kontroloval jsem jen v rychlosti uklepany kabliky a vsechny vypadali v poho tak budu doufat ze to je taky jen zaspineny protoze to ne a ne blikat.