Navrhuji,aby k napisu Soukrome zpravy vpravo nahore bylo pridano jeste (PM).
Pro nove prihlasene a anglictinu neznale by to melo smysl.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A taky by to mohlo být výraznější,když tam nějaká nová je.Nevím jestli jenom já jsem tak slepej,ale často to přehlídnu.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
A taky by to mohlo být výraznější,když tam nějaká nová je.Nevím jestli jenom já jsem tak slepej,ale často to přehlídnu.
seš slepej... já na to krásně vidím a hlavně mi chodí na mail upozornění
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to mě chodí taky ty okurko,ale na mail se koukám velice zřídka,protože mě nikdo nepíše jen spamy mi chodí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nevim ale gdyž scu nekemu napsat tak se koukám jesi tam má mejla.třeba já se přihlašuju jen dyž scu neco kváknůt tak pm tu můžu mět klidně 14 dní...
Kupredu spatki ni krok...
Tak si nastav upozorňování pm na mail a budeš v klidu. Mě to chodí až do mobilu, takže i když nejsu u pc, tak vím, že někdo psal.
BMW R 1100GS vzor kačer
Nebylo by mozne nastavit jednodussi hledani ve starych PM?Neco jako je to na emailu.Ze bych si mohl nechat vyjet zpravy pouze od konkretniho clena?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio Alzamora napsal:
Mě se dnes stalo,že mě přišlo na mail upozornění - Dostali jste novou soukromou zprávu na stránce Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Datum: 3.2. 2012, 11:49 - dnes v 11:49
No a nic jsem tam neměl???
Je to nějaké podezřelé.....
Psal mě teda někdo a nebo si ze mě dělá hix dobrej den....?
Z toho si nic nedělej...mě taky...ve stejný čas...a dokonce dvě...
Emilio Alzamora napsal:
Mě se dnes stalo,že mě přišlo na mail upozornění - Dostali jste novou soukromou zprávu na stránce Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Datum: 3.2. 2012, 11:49 - dnes v 11:49
No a nic jsem tam neměl???
Je to nějaké podezřelé.....
Psal mě teda někdo a nebo si ze mě dělá hix dobrej den....?
Z toho si nic nedělej...mě taky...ve stejný čas...a dokonce dvě...
Me nic, hledejte chlapci problem u sebe a zamyslete se, co jste Hixovi provedli za lumparnu