Taky vyzvednuto, osobne v tiskarne. Jsou paradni, akorat slecna mi je malem poslala postou nejdriv a pak po me chtela 400 Nastesti p. Berousek vyresil a jeste jsme pokecali.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Petr Berousek opět plní úkoly včas.
Kalendář už visí i u mě
Rozvezeno i kamarádům, takže to vypadá, že i tenhle ročník dobře dopadne. Ještě dotáhnout opožděné objednávky a bude to zase za náma.
Takže kdo ještě chcete kalendář tak koukejte objednávat, ať nemusím úředničit až do nového roku
Pája
paja1 napsal:
Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako minulá léta jeden kalendář zdarma.
Ehm, ne ze bych chtel uplne a prudit a vim, ze loni jsem kalendar dokonce nabizel do drazby (ovsem "na Bohumila" ), ale nezapomnelo se na mne trosicku?!
Upravil morabo dne 04.12.2014 12:37
Maiali nel Fango!
Hmm, to jsem to pro...kaučoval, vloni jsem ho dostal, teď na něj v kanclu denně koukám (mimochodem prosinec dobrý) a nenapadlo mne si ho objednat. Jseš trdlo Leláku!
Nerozumím. Pořád je možnost objednat. Další várka 10 nebo 12? prosinec. Jestli jsem dobře četl. Objednávejte. Já objednal včera, dnes zaplatil, a atd..
Koukněte zpět.
Taky jsem si dnes vyzvedl a jsou uchvancancující ..škoda jen že ta Pošta mi ty rohy nějak okousala..
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/