Zdravim
mam takovy problem,vcera jsem rozkuchal klapky vstrikovani a zjistil jsem,ze
mam osycky totalne na kasi. Chci se zeptat,jestli by je nekdo nevyrobil,anebo nema
nekoho,kdo by je udelal.
Dik za odpovedi
Myšák.......r1150 gs
hele.pardi,
každý nemůže být písmákem,škola mě nikdy nebavila....
jinak díky za odkazy...
já bych spíše potřeboval ,kdyby je někdo udělal nové,protože jsem dal jednu na zkoušku naletovat v Hradci do svářecí školy,ale tam mi ji totálně dokur....
tak kdyby někdo o někom věděl,byl bych moc rád...
díkes za zprávy
myšák
.......P.S.. viděl někdo někdy myšák s měkkkým ,,,,
naletovat v Hradci do svářecí školy,ale tam mi ji totálně dokur....
Asi je taky nebavila skola
Slovek v rumunsku vyrabi cely set na repas, objednal jsem to od nej a ma to udelane pekne. Jen to neni nejlevnejsi:
[url][/http://advrider.com/forums/showthread.php?t=630335url]
NZ Rado, prosím, tys je objednával a předpokládám i montoval - bylo vše ok? pasovalo to? není více variant těch osek, ohledně rozměrů nebo provedení ? někde jsem zaslechl, že je rozdíl v závitu na vodič lanka...? dík
tobig
Typkovi jsem posilal v mailu ze jakou mam moto clovek poslal podle toho sadu. Montovat jsem to nemontoval, jelikoz moje byly jak nove... proste jsem panikaril. Jinak sada je to pekna, vsechno rozmerama sedi, srovnaval jsem to s originalem (merakem, ne okem ). Je k tomu i par o-krouzku a tak. Proste vsechno na repas. Zitra to vytahnu a nafotim pro predstavu.
Tobig osicky sa odlišujú iba spôsobom upevnenia tej kladky lanka k osicke. Při starších modeloch to bolo maticou M8, pri novších modeloch iba rozlisovanim konca osicky. Zbytok vrátane osadenia kladky je zhodný. V podstate je jedno, ktoré zozenies, není problém odpilit ten závit ak chceš lisovat, alebo naopak ako ja narezat 3mm závit do osicky pre lisovanie a dat srob s podlozkou
Upravil patol dne 14.05.2015 12:41