Tu kubass to jsou obě mlhovky, nebo dalkovka a mlhovka. Potřeboval bych sehnat dálkovou v čočce. Nevíte někdo o něčem? Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
lako napsal:
Tak sem nechal udělat novy padáky...
Eště příjde opiskovat.
Tak tohle ti při bouračce zrasí kolena tak že už ti je nedaj dohromady
Jinak bacha jestli jezdíš do terénu, tak si vyzkoušej nějakou krizovku kdy máš nohu připravenou vepředu a nahni si na ní motorku
Mluvím ze zkušenosti a díky bohu že nic takového na moto nemám Jinak už bych asi jezdil na vozejku
Kubicek napsal:
Tu kubass to jsou obě mlhovky, nebo dalkovka a mlhovka. Potřeboval bych sehnat dálkovou v čočce. Nevíte někdo o něčem?
Asi Tě zklamu, obě mlhovky, ale levá zapojená s dálkovým a s demontovaným stínítkem, takže taková falešná dálková, ale tvar paraboly to stejně rozhání do strany, ale lepší něco nežli nic. Až budou, tak bude xenon, ale nyní jsou důležitější věci.
Kubass
na navygaciu. nechcem vyhadzovat 700evry za zumo 660. kupim 1450tku za 150 a je to.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Problém je akorát v tom, že na 1450 je na sluníčku vidět prdlajs
Řekl bych že ho to vyšlo na míň, nicméně my třeba lidem na skůtry dodáváme tohle (stojí to asi 720Kč):
Radost z vyroby vlastni veci je k nezaplaceni Ale me to prijde i za slusnou cenu a da se k temu dokoupit i drzak na kameru. Ja si to rozhodne sam nevyrobim
pati tieto puzdra som mal asi 4kusy. dve z luisu toto z TT a este jedno noname. ale ai jedno nebolo dobre v silnom dazdi. vzdysa vnutri našla kapka vody alebo sa to zahmlievalo. a toto mam zaručene že je to vodotesne. a o to my išlo. a maš pravdu radost z vlastnej práce je nek nezaplateni. a ked to bude naprd tak ma to stalo len 12euro.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Jelikoz jsem prepletl predni kolo na 21" tak jsem vyhodil original blatnik. Myslel jsem si, ze budu jezdit uplne bez nej ale kdyz si vemu, ze vsechen bordel pujde primo do cepu teleleveru tak jsem si dal dohromady takovyhle blatnik. Jedna se o prototyp, takze jsem se s tim moc nemazal, ale kupodivu to tam docela sedlo. Misto krabice tam pouziji bily plast co se z nej vyrabi zasterky na zavodni auta. Posudte sami. 3D model drzaku.
Michal21 přiložený následující obrázek: