Díkas za tip. Budu určitě sledovat, protože jsem netušil, že mám 15 km od baráku takového cestovatele a dobrodruha ;-)
Jinak za co se tak horlivě omlouváš ?
Došel jsem k závěru, že nakoupím obě duše, sadu lepení, bombičky, 3 ks montpáky, ochrany ráfku, VW kompresor (včera jsem ho zkoušel u známeho a je fajn), knoty, nějaké rukavice a ručník na čelo
Víc udělat asi nemůžu, takže se děj vůle boží.
Upravil SpeeGo dne 30.06.2016 08:38
Hele na ochranu ráfku se slušně řečeno vykašli. To je zbytečná ptákovina. Raději si místo toho kup pivo. Za prvé to můžeš nahradit něčím co máš doma, kdybys jó chtěl chránit; za druhé pokud si nedoškrábeš ráfek montpákama, doškrábeš ho nějak jinak. Aneb nejlepší ochrana je patina
Nahdar_Vebb napsal:
Hele na ochranu ráfku se slušně řečeno vykašli. To je zbytečná ptákovina. Raději si místo toho kup pivo. Za prvé to můžeš nahradit něčím co máš doma, kdybys jó chtěl chránit; za druhé pokud si nedoškrábeš ráfek montpákama, doškrábeš ho nějak jinak. Aneb nejlepší ochrana je patina
Přesně tak. Neleštit a jezdit. Enduro má být trochu zasraný a se znaky používání
No nečetl jsem tady všechny příspěvky.. ale zrovna tyhle věci a pomůcky používám celkem často a hlavně je na prodejně prodáváme téměř denně.
1- kompresor nebo bombičky.. já jsem se dopracoval ke kompresoru, protože bombičky v te četnosti jak to používám ja vyjdou dráž..
Kompresor jsem asi tři roky používal tento , je malý, lehký a fungoval dobře cca 3roky, jen ten měřák na něm je spíše orientační. A teď používám tento od SLIME, nafoukne to rychleji. Bohužel už se nedá objednat samostatně, ale jen v té sadě, ale tu sračičku jsem z balení vyndal a do vzniklého prostoru dal jiné věci, ja tam mam lepení.
jinak moc prima motpáky (lehké a odolné) navíc s praktickým kličem jsou tyto od MOTION PRO ale postačí i tyto Cruzz Tools.