Tak mohu rici par zkusenosti s Oukitel WP5 Pro a mapy.cz:
Je fajn moznost napr. Vypnout hudbu, zesilit, zeslabit, dat jine skladby ci vytocit rychlou volbu telefonu. V podstate na dve tuknuti na riditkach - jde to za jizdy celkem bez problemu.
Obcas se mi odpoji BT a musim az do menu BT a manualne znovu tuknout na interkom a pripojit. Nevim zda to je telefonem nebo Lexin interkomem. Jen vypnuti a zapnuti BT ci interkomu nepomohlo. To znovu spojeni to chce delat na miste je to preji jen nekolik kliknuti.
Mapy cz mi prijde ze se nekdy chovaji zvlastne. Mam stejnou trasu v TomTomu i v mapy.cz trasy maji napr 180km vyjedu a za chvili pisi mapy napr 240km netusim proc. Nicméně dělalo to celou dovolenou u více tras. Za mě je tedy doporučit nemohu (na rozdíl od TomToma)
Jinak jsou celkem ukecane co se pokynu tyce. Za deste je to celkem horsi na ovladani.
Upravil HonzaGS-SV dne 10.07.2021 21:55
Můj Oukitel WP5 se páruje s interkomem Tourer automaticky při zapnutí interkomu. Pokud odejdu dál než 10 m, odpojí se a při přiblížení se znovu připojí.
K navigaci používám už léta iGO Nextgen a trasy plánuji v Kurviger.de a do tel. je importuji v KML.
Za deště zamykám displej apkou Lock My Touch.
Sestava opět prověřena cestou na Balkán v červnu.
Upravil IvoS dne 04.07.2021 10:21
Další zkušenost s Oukitelem WP5 Pro - běží (klidně jediná aplikace) přehrávač MP3 (zkoušel jsem Pulsar i další a chová se to stejně) a po nějakém čase se prostě appka vypne a po opětovném zapnutí si nepamatuje která byla skladba naposled (např. u audio knihy celkem problém když je o x kapitol zpět)...
Nevím zda je to nestabilitou telefonu nebo se snaží vypínat aplikace nějaký battery manager ale to jsem se snažil všude vypnout...
Zatím tedy zkušenosti takové smíšené...
Upravil HonzaGS-SV dne 27.06.2022 10:10
Hosi ja po nekolika letech konstatuji, ze odolny telefon je odolny jen po urcitou dobu , hlavne telefony potaztene gumou jsou nahovno guma na slunku degraduje a zacina se loupat , mel jsem na motorce asi 4 ruzne kousky a vsechny sli po roce a pul do kopru ne jako telefon ale spis ta gumova ochrana ztacala degradovat loupat se odelavat od podkladu atd., za me pokdu te,efon koupit obyc a zavrit do taktickeho pouzdra treba takoveho : https://www.stude...gJIkvD_BwENejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Hosi ja po nekolika letech konstatuji, ze odolny telefon je odolny jen po urcitou dobu , hlavne telefony potaztene gumou jsou nahovno guma na slunku degraduje a zacina se loupat , mel jsem na motorce asi 4 ruzne kousky a vsechny sli po roce a pul do kopru ne jako telefon ale spis ta gumova ochrana ztacala degradovat loupat se odelavat od podkladu atd., za me pokdu te,efon koupit obyc a zavrit do taktickeho pouzdra treba takoveho : https://www.stude...gJIkvD_BwE
Já používal kryt od interphonu. Telefon v tom byl sice dobře krytej, ale přehříval se děsně. Dvířka na nabíjecí kabel brzy uletěly a voděodolnost byla v pdachu! A taky se to cely na řídítkách třepalo jako ratlík. Tak jsem každou chvíli čekal, kdy to uletí někde na dálnici.
Tak po 14ti dnech na šotolinách v Rumunsku můžu doporučit Blackview GBV5100, v kombinaci s držákem 2.0 a bezdrátovým dobíjením. Celou dobu jsme jezdili hodně po sluníčku, teploty ve stínu byly 30-36° a ani jedinkrát se mi nestalo, že by se telefon vypnul, nebo přestal reagovat. Z baterie vydrží navigovat asi 1,5 dne a potom jsem ho zase cca na den a půl připojil, aby se naplno dobil v držáku. Bohužel nevím jak bude reagovat na vodu, protože nám během celé doby ani jednou nekáplo, ale prach, ani vibrace mu nevadily.
schrek napsal:
Hosi ja po nekolika letech konstatuji, ze odolny telefon je odolny jen po urcitou dobu , hlavne telefony potaztene gumou jsou nahovno guma na slunku degraduje a zacina se loupat , mel jsem na motorce asi 4 ruzne kousky a vsechny sli po roce a pul do kopru ne jako telefon ale spis ta gumova ochrana ztacala degradovat loupat se odelavat od podkladu atd., za me pokdu te,efon koupit obyc a zavrit do taktickeho pouzdra treba takoveho : https://www.stude...gJIkvD_BwE
Presne takovy obal ma moje 9ti leta dcera. Zatim vse ok a to si myslim, ze telefon dostava v peci deti vic zabrat nez na motorce Aktualne resim co misto Zuna, ktery odeslo. Nejde zapnout. Laboruji jestli telefon nebo klasika. Kdyby tak fungoval Waze v klasicke navigaci...
Upravil jarek_boruvka dne 23.08.2021 17:53
schrek napsal:
Presne takovy obal ma moje 9ti leta dcera. Zatim vse ok a to si myslim, ze telefon dostava v peci deti vic zabrat nez na motorce Aktualne resim co misto Zuna, ktery odeslo. Nejde zapnout. Laboruji jestli telefon nebo klasika. Kdyby tak fungoval Waze v klasicke navigaci...
Pokud dcera ma telefon celej den se zaplou obrazovkou a na nabíječce. Peče ho na slunci a sem tam jí na něj zaprší… pak je toto srovnání na místě. Naše děti, mnohem mladší, používají telefon i tablet bez obalu a není na něm ani škrábanec. Takže bych ty děti jako “zátěžové testování” moc nepřeceňoval
Ja jsem odpalil jak Samsung tak iPhone a potom jsem konecne presel (spis se vratil) na Garmina Proste ta odolnost, ovladani v rukavicich i citelnost na slunci je proste lepsi. Zas je hold pomalejsi a neco to stoji...neco za neco.
Aktualne 1250 GSA HP
Tak po trochu detailnějším zkoumání a vlastních zkušenostech se zdá, že Oukitel WP5 Pro z nějakého důvodu cca po půl hodině vypíná aplikace, a to i když to má zakázané... :/ celkem mě štve jak vypíná hudbu a nepamatuje si kde to bylo (např. u audioknih to je dost otravné)...
Tak to nevím kde je chyba. Včera jsem se vrátil z Labánie a tel. běžel denně 9 hod. v kuse - navigace a muzika. Žádný problém celých 14 dní nebyl. Celkem najeto s tímto mob. ca. 30 tis.km.
Pravdou je, že tam mám nahrané Andr. 9, desítka byla trochu nestabilní.