Hele já tenhle lexin ničím neosetroval a ty vody co sem za ty dva roky projel... Třeba to taky odejde brzy kdo ví, ale za ty peníze si fakt zatím nemůžu stezovat, já bych si to koupil znovu.
dekuji za tuhle diskuzi...mel sem vybrany jiny cinsky, ale teda Lexin sem neznal. Zkusim tento model:
https://www.aliexpress.com/item/4001030908417.html?spm=2114.12010610.8148356.11.76774d92KwzdSR
Koukám, že Lexin je asi nejrozšířenější... Jsou nějaké zkušenosti s párování s jinými značkami a Lexinem (konkrétně s Interphone) ? Případně např. 3X Interphone a 1x Lexin... díky za info...
Vyzkoušeno..., u nás bezproblému. Lexiny, Int., a jiný číňani. Pokud se náhodou nezpáruješ, nebo je vás hodně, řešíte spárováním s telefonem a hovorem. Dneska má volání zadarmo kdejaký dělník v kolbence...
Tak mám najeto cca 3000km s Lexin B4FM z Amazonu. Zkušenosti celkem pozitivní. Kvalita zvuku slušná, slyšitelné do těch 120-130 celkem čistě, výše např. na mluvené slovo trochu horší. Baterie vždy dala celý den bez jediného problému - i přesun 800km (hlásilo to ještě 80% ale kdo ví). Jediné co tak mi přijde, že je tam trochu delší prodleva (cca 1vteřina) při komunikaci přes telefon, ale je možné že to bylo součet všech prvků:
Moto 1
1) Lexin interkom
2) Telefon spojen přes BT
3) Roaming z a do Itálie
Moto 2
4) Telefon spojen přes BT do motorky
5) Motorka
6) Interkom spojen přes BT z motorky
(když bude na každém kroku 0,2s tak to tu vteřinu asi dá no )
Jinak myslím, že Interphone za tu trojnásobnou cenu asi moc nestojí, a po tom co jsem už dva utopil v dešti je podporovat nechci...
Upravil HonzaGS-SV dne 21.09.2020 08:46
Nevím jestli jsem pochopil zde se ptáš, zda jsou tam dvoje mikrofony/sluchátka a jedna jednotka či dvě komplet sady. Nicméně jak píše Stree-Dog můžeš koupit jednu sadu (cca za těch 2200,-), případně dvojsadu... Jdou dokoupit i samostatná sluchátka tuším že kolem v cenové relaci 300-500Kč... (pokud chceš např. pro sebe do druhé helmy)...
Jj, bývá na Ali levnější (mimochodem teď je akce i na německém amazonu), já to potřeboval rychle (byl doma tuším 3-4tý den. A hlavně to bylo v době, kdy mi obecně zboží z Číny moc nechodilo... Navíc v případě nějakých komplikací s doručením bych se měl alespoň s kým o něčem dohadovat případně trvat na refundaci a byla alespoň nějaká šance řešení případné reklamace...
mam už asi 4 roky čínu, tušim že se to jmenuje COLO a naprostá spokojenost. Jen ve vyklápěčce (zavřené samozřejmě) jde blbě telefonovat nad 120 km/h. celý den posloucham mp3 a vydrží, bezproblémové spárování s Navigator V a Iphone 6s. Cenově kolem 2tis. Kč na dvě helmy. Teď jsem ještě za 300 objednal dálkové ovl. Jo a navíc jde nalepit na helmu a nemusí se klipsnou přicvakávat a má skvělou aerodynamiku !!!!!
Ahoj,
pořídil jsem Lexin B4FM s usb-c, nemá někdo, kdo by mi dal pár rad?
Jak poslouchat radio a u toho mluvit s druhým zařízením? Jednou se mi to povedlo, od te doby ani prd…
Jde poslouchat hudbu z mobilu a u toho povidat?
Jde poslouchat stejnou hudbu na obou, z jednoho mobilu a u toho mluvit?
Je potřeba nějaká aktualizace?
zdravim.prispeju take.cina s kamerou.nataci 3minutove sekvence.nejsem znalec ale kolega co foti rika ze kvalita obrazu moc pekna.lze i jen fotit.propojeni s mobilem i intercomem jine znacky bez problemu.video lze hned prehrat v telefonu nebo doma v pc.jen pozor pri objednani,pokud nema oznaceni PLUS tak neumoznuje propojeni s dalsim intercomem.a prislo to asi za 5dni ze spanelska bez nutnosti placeni cla.
https://www.aliexpress.com/item/1005003616569739.html
Upravil kridlak dne 30.04.2023 09:48
kridlak napsal:
zdravim.prispeju take.cina s kamerou.nataci 3minutove sekvence.nejsem znalec ale kolega co foti rika ze kvalita obrazu moc pekna.lze i jen fotit.propojeni s mobilem i intercomem jine znacky bez problemu.video lze hned prehrat v telefonu nebo doma v pc.jen pozor pri objednani,pokud nema oznaceni PLUS tak neumoznuje propojeni s dalsim intercomem.a prislo to asi za 5dni ze spanelska bez nutnosti placeni cla.
https://www.aliexpress.com/item/1005003616569739.html