Zdravim pánové omlouvám se, ze zase otravuji, ale potreboval bych radu. Koupil jsem drzak na telefon s usb a nevim kam to usb zapojit aby se vyplo s vytahnutym klíčkem. Na svetla asi blbost kvuli zátěži. A na zasuvku co tam je origo tak jsem se napichl a i kdyz jsem vytahl klicek tak to neodpojilo.
Miraque napsal:
Zdravim pánové omlouvám se, ze zase otravuji, ale potreboval bych radu. Koupil jsem drzak na telefon s usb a nevim kam to usb zapojit aby se vyplo s vytahnutym klíčkem. Na svetla asi blbost kvuli zátěži. A na zasuvku co tam je origo tak jsem se napichl a i kdyz jsem vytahl klicek tak to neodpojilo.
Diky za rady Míra
v Touratechu.. matne si pamatuju.. meli 2 -- jednu na baterku, jednu nekam na CANbus.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Úplně běžné autové. Najdi si schéma zapojení spínací relé. Nebo to nech na někom, kdo ví. Ale v tomhle případě bych to dal na zásuvku, která se po minutě, jak píše servisák vypíná. A máš to bez problému.
Miraque napsal:
Tonda napsal:
Nejlépe zapojit přes relé, ovládané od spínačky nebo parkovacího světla.
A nemohl by jste mi poradit nejlepe poslat odkaz jake rele se tam dává.
Originál zapalovač se odpojí cca po minutě, takže to ničemu nevadí, pokud by jsi chtěl opravdu napětí po klíčku, pod tím plastem co je baterka je tří pinový konektor předpokládám na nějaké příslušenství, které já nemám, tam je kostra, stejně ovládané napěti jako na cigareťák a pak klasická "klema 15" tedy spínaná a vypínaná klíčkem.