po dnešní projizdce se mi za jizdy rozletel vyfuk (leo vince sbk carbon) a je v něm pěkná díra da se tento vyfuk nejak spravit?
Miraque přiložený následující obrázek:
To si mal teda šťastie,keby sa tá diera prepálila smerom k nádrži ...
Čo tak skúsiť stočiť nový stred z nerezu či hliníku.
Domnievam sa , že k prepáleniu dôjde ked je "vystrielaná" vata.
Ale jinak dobrej tip na to který výfuky nekupovat. To je docela neskutečný aby se toto stalo -za chvíli to budou dělat z ruliček od h.aj,zl papíru ty koncovky Já myslel že ten karbon je jen povrchovka na kovové rouře -není divu že to takhle dopadlo . Vyhoď a kup kloudnej poctivej kovovej.
Upravil kim dne 23.09.2018 07:15
No asi pred tydnem se mi z toho sloupla nalepka leo vince aby pak asi nikdo neviděl jakou značku vyfuku mám. .. no jeli jsme s pritelkyni ze zoo po dálnici a najednou zvuk jako kdybych vytrepal homologacni vlozku, tak jsem sjel z dálnice a uz jsem si rikal super ted budu shanet homo vlozku za litr a ejhle budu kupovat vyfuk za 10.... no uplne se ta vata vyhrala a ztvrdla u toho konce vyfuku a pak to je protrhlo nejakej hliník a dve vtstvy toho ala karbonu
A jen tak jakej vyfuk mi doporučíte? Už jsem dal zpátky svůj origo
Upravil Miraque dne 23.09.2018 10:42
vypálená vata následně vypálený karbon na jednom místě, ten zkřehne a praskne.
Karbonové laufy brát na stylovky, ne na "ježdění" ;-)
Divej, laufů vyberem na F800GS dost. základem je kovový, pak jde o to jestli Ti stačí zlepšení průběhu výkonu a krouťáku, nebo chceš i výrazně šetřit hmotnost (a zároveň utrácet).
Nejrozpočtovější řešení bez ztráty kvality je Giannelli koncovka v hliníku viz odkaz: https://www.giann...-2008-2016 ta Tě vyjde u mne na 6900,- vč. DPH
ve verzi titan pak 10 900,-
Arrow má nabídku zde: https://www.arrow.it/en/assembled/930/BMW-F-800-GS---Adventure-2008-2016
No a třeba Magmar by Ti mohl vyprávět o své úžasné Yoshirouře...;-)
Napiš mi PM a můžem na to mrknout, mám toho na výběr dost. Na druhou stranu bych osobně klidně koupil hliníkový Giannelli (podznačka Arrow) a měl klid, za pár kaček super lauf.
Upravil Ero dne 23.09.2018 12:03
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM