Zdravím, mám taký problém, že moto nechce naštartovať na bočnom stojane aj keď je tam neutrál a kontrolka neutrálu svieti. Na centrálnom stojane alebo so zdvihnutým bočným stojanom štartuje bez problémov. Nestretol sa niekto s týmto problémom? Ďakujem
Neviem ako R, ale RT ma na bocnom stojane spinac, ktory brani nastartovat motor, ak je bocny stojan vyklopeny. Sadni si na motorku, zapni spinacku a ked sa po zaklopeni bocneho stojanu ozve cerpadlo, tak tam mas spinac ako na RT.
Pozrel som zahranicne fora a vyzera to, ze ak sa da nastartovat na bocnom stojane, tak je to chyba - zeseknutie v spinaci stojanu. Ak tom to spravne pochopil, tak motorka ktora ma hlavny stojan, sa neda nastartovat s vyklopenym bocnym stojanom.
Skontroluje ten spinac. Odpoj vodice a pripadne ich prepoj. Vyradis tak bezpecnostny spinac z prevadzky.
1150 GS jde nastartovat na bocaku s neutralem ... jakmile das 1 a pred tim nezaklapnes bocak, zdechne -> pojistka proti rozjeti s vyklopenym bocakem... a tak je to spravne...
Upravil Bubak dne 15.05.2020 16:59
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure