Zdravím, mám olezlé držáky stupaček a chci zkusit sundat starý komaxit fíglem zabalení v hadru napuštěném acetonem.. Pak to lehce opísknu... Budu ovšem to pak dávat do lakovny na komaxit a oni na mne vytáhnou vzorník s miliardou barev a já to prostě nevidím...
Nevíte někdo kod barvy RAL, co je na diskách, motoru, kardanu u R1200RT??? předpokládám u GS to bude stejná barva...
Podle RealOEM je to barva SILVER a to mi moc nepomůže...
Pokud silver, tak 9006. Jenomze taky záleží na výrobci. My v práci máme dvě 9006. Jedna tmavší a jedna IKEA světlejší a lesklejší. Schválně odpoledne dam lakovanou konstrukci k GS a pošlu ti foto.
GSA 1250 Rallye 2024
kód barvy BMW je 960 (aluminium silber metalic matt)
pokud to potřebuješ v RAL tak určitě bude existovat nějakej převodník..
Upravil jezek dne 25.04.2020 12:07
Super.. to vypadá dobře.. I kdyby to byl trošku jiný odstín, tak to tak vadit nebude.. Dělal jsem to už jednou na 1150, podle vzorníku vybral a nakonec to byla uplně jiná barva.. Ty jejich maličký vzorníky strašně zkreslujou...
Hlavně RALky nejsou od různých výrobců identické... Je to spíš takový přiblížný Tak si vem nějaký RALkovník co používá ta prášková lakovna a ten použij.... případně je popros o dva tři vzorky na nějaké trubce a můžeš porovnat pokud to chceš Tip Top
Takže namočení hadru do acetonu a zabalení dílů funguje, originál komaxit jde krásně dolů, ale ta druhá strana se musí mechanicky.. Takže odvezeno na dopískování a až bude hotovo z lakovny, pochlubím se výsledkem..
macman přiložený následující obrázek: