Ano pár lidí ji má :-). Do výroby z důvodu výrobních kapacit červenec 2019. Zkušebna je již hotova.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
To Bubo: ano par lidi ji ma a musim rict ze ze zacatku jsem ji chtel sundat a zahodit... Po chvili jsem radikalne menil nazor
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A jak je ta přední rozdílná proti klasické E07? Mám teď obutou novou sadu, vzadu E07+, vepředu E07 a zatím se mi to zdá tak nějak stejné. Přední trochu hučí, vzadu je zatím klid, na velkém mokru jsem zatím nejel, takže za mě OK jako dřív.
Na co se tedy mám u E07+ těšit a je třeba se něčeho obávat?
BMW GS = stroj na radost
buboGS napsal:
A jak je ta přední rozdílná proti klasické E07? Mám teď obutou novou sadu, vzadu E07+, vepředu E07 a zatím se mi to zdá tak nějak stejné. Přední trochu hučí, vzadu je zatím klid, na velkém mokru jsem zatím nejel, takže za mě OK jako dřív.
Na co se tedy mám u E07+ těšit a je třeba se něčeho obávat?
Design lepší, nehučí tolik, líp jde do zatáček
Podle novinářské poučky ,,když nedostaneš odpověď na otázku - ptej se znovu" Tedy -Rudo (Joe) nevíš proč je výpadek u E 07 150/17? Aspoň v nabídce e-shopu a pneuservisu nejsou a prý tak hned nebudou?
kim napsal:
Podle novinářské poučky ,,když nedostaneš odpověď na otázku - ptej se znovu" Tedy -Rudo (Joe) nevíš proč je výpadek u E 07 150/17? Aspoň v nabídce e-shopu a pneuservisu nejsou a prý tak hned nebudou?
E 07 se s nástupem E 07+ přestala vyrábět.
pavelgsxrv napsal:
Na kolik by přišla sady 21 předek a 140-18 zadek ?
Chceš ji nebo ne. To je furt co by stála. Neboj, nezdrujnuje tě to kámo.
Zavolej mi večer, podívám se na to a budeš vědět. Pokud se neozveš, tak na to zapomenu. Volej kolem 19:00 724282837
Upravil joe dne 05.06.2019 06:37
moje druha sada E07+, tentokrat dakar (jine nebyly) - ty gumy jsou na tenhle typ vyletu proste super (Ruda mi k nim poslal samolepky-dekuji, tak to holt musim pochvalit )
a vazne:
- oproti prvni sade od zacatku podlepeno a cele rumunsko (2900km) jsem ani jednou nedofukoval
- za 3000kc sada na LC, najezd predek ca 13tkm, zadek 8÷9tkm
- bylo nas 6, ve skupince kazdej obuto neco jineho, E07+ jednoznacne idealni kompromis ze vsech moznych uhlu pohledu .... klidne se rozepisu
a video (i kdyz to vypada na videu mirneji nez to bylo v realu) pro ty kdo resi jestli to na pluskach klouze nebo ne ...
alpina obrousene boty, a na strategice nestihal podvozek, gumy uplne v pohode .....
za sebe rikam - uz podruhe vyzkouseno a uplna spokojenost ....
xylem napsal:
moje druha sada E07+, tentokrat dakar (jine nebyly) - ty gumy jsou na tenhle typ vyletu proste super (Ruda mi k nim poslal samolepky-dekuji, tak to holt musim pochvalit )
a vazne:
- oproti prvni sade od zacatku podlepeno a cele rumunsko (2900km) jsem ani jednou nedofukoval
- za 3000kc sada na LC, najezd predek ca 13tkm, zadek 8÷9tkm
- bylo nas 6, ve skupince kazdej obuto neco jineho, E07+ jednoznacne idealni kompromis ze vsech moznych uhlu pohledu .... klidne se rozepisu
a video (i kdyz to vypada na videu mirneji nez to bylo v realu) pro ty kdo resi jestli to na pluskach klouze nebo ne ...
alpina obrousene boty, a na strategice nestihal podvozek, gumy uplne v pohode .....
za sebe rikam - uz podruhe vyzkouseno a uplna spokojenost ....
Co znamena od zacatku podlepeno? Mel jsem dve sady e08 a pokazdy predek spatny, ale uchazelo to predevsim, kdyz stoji doma. Za jizdy drzi. Zkusil jsem vycistit rafek, odstranit spicliky i nafoukat na vetsi tlak, vse pouze oddali kompletni unik. Jine znacky jako metzeler, pirelli, michelin nikdy zadny problem a uz na to nemam nervy byt ve stresu kongrolovat tlak. Zadni pneu mitasky bez problemu.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
madmike83 napsal:
Co znamena od zacatku podlepeno? Mel jsem dve sady e08 a pokazdy predek spatny, ale uchazelo to predevsim, kdyz stoji doma. Za jizdy drzi. Zkusil jsem vycistit rafek, odstranit spicliky i nafoukat na vetsi tlak, vse pouze oddali kompletni unik. Jine znacky jako metzeler, pirelli, michelin nikdy zadny problem a uz na to nemam nervy byt ve stresu kongrolovat tlak. Zadni pneu mitasky bez problemu.
nevim jak se jmenuje ten konkretni pripravek, ale jde o to ze se rafek namazne nejakym "lepidlem" a pneu pak neuchazi....
urcite to znaji v kazdem pneuservisu, je to bezna vec ...
a jen bokem - myslim ze e08 je že vsech "e"mitasek ta nejmin povedena, ty pluska jsou o galaxii jinde ...