Už jsem to psal i jinde... vim, ze čeština je úskalí mnoha jedinců.. ale pokud píšu komerční článek a vím, že si v gramatice nejsem jistej, tak to alespoň dám někomu napsat nebo alespoň zkontrolovat.. protože pokud ma někdo nekvalitní pravopis, evokuje to u mě názor že stejně nekvalitní bude i produkt který je tím článkem nabízen...
A to není Vojto nic osobního, víš sám dobře, že si tě vážím jako cestovatele, člověka a férovýho chlapa..
bmwgsa napsal:
Už jsem to psal i jinde... vim, ze čeština je úskalí mnoha jedinců.. ale pokud píšu komerční článek a vím, že si v gramatice nejsem jistej, tak to alespoň dám někomu napsat nebo alespoň zkontrolovat.. protože pokud ma někdo nekvalitní pravopis, evokuje to u mě názor že stejně nekvalitní bude i produkt který je tím článkem nabízen...
A to není Vojto nic osobního, víš sám dobře, že si tě vážím jako cestovatele, člověka a férovýho chlapa..
naprosto tohle chapu, bohuzel nebyl cestin nikdy mym konickem. S produktem netreba spojovat, protoze byl clanek puvodne italsky, pak anglicky a potom mnou prelozen do cestiny. Muzeme ty chyby nazvat jako ztraceno v prekladu
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Dokonce loni na podzim tam byla ještě jedna cesta. Ale ti policisté co to hlídají bojovali za to aby to zabetonovali, takže nevím jaký je aktuální stav. Ten vstup je vpravo od hlavního schodiště. Je to taková šachta. Loni na podzim na ní byla hromada kamení. Podle mě to chce už nějaké lano, aby se dalo zase zpátky vylézt. Jde to, jen v noci ale už to chce trochu motivaci. A bacha ráno hážou hromadu kamení zase zpátky. Škoda že je zabetonovaný vstup na tu věž. Nebo někdo ví kudy? Toto info vyměním za info jak do disku
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Do veze se muselo nekde spodem. Slo se do sklepa a pak zase nahoru asi jedno patro, tam zacinalo schodiste. Uz si to taky presne nepamatuju, ale bylo to presne naproti hlavnimu vchodu.
vojta přiložený následující obrázek:
Schází se mi první výsledky lidí, co jezdí s benzínovýma filtrama Guglatech a reakce jsou pozitivní. Jasně, tankování trvá déle, ale to je holt cena za filtraci.
Montáž je vcelku jednoduchá a rychlá. Tady konkrétně F800GS
vojta přiložený následující obrázek: