Zdravim
tak už mam držák na motorce. Pořídil jsem si k tomu Ulefone Armor 7. V sobotu jsem zkoušel to bezdrát dobíjení. cca hodina jízdy. Při zapnutý navigaci, bluetooth- muzika do helmy, telefonování...Takže po hodině ježdění přibylo asi 6 procent baterie. Zásuvka 5V-2.1A
jinak držák drží jak přibitej. Je fakt pevnej
hlavně, že je pivo ftlamě
NOVINKA: DRŽÁK 2.0 je nově plně nastavitelný s ještě větším rozsahem. Letos v létě jsme začali prodávat variantu s možností nastavení podle tloušťky telefonu a nyní je to již standardní provedení. Cena zůstává stále příjemných 1890Kč a je možné koupit buď DRŽÁK 2.0 a nebo DRŽÁK 2.0 s bezdrátovým dobíjením
Dorábal už niekto na ten držiak 2.0 dodatočne to indukčné nabíjanie? Za rok sa mi rozsypali dva káble s magnetickou koncovkou a jedna pevná
Upravil patol dne 15.11.2021 17:28
Jakube, máš zváženo, kolik tenhle model váží (bez telefonu)? Já mám verzi 1.x a už tak mám obavu, aby mi to neurvalo hrazdu.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Též vlastním držák 2.0 v jedné z prvních revizí. Jsem s ním spokojen. Jen jsem se naučil jej zamykat. Po letech je stahující pružinka již unavena. Stalo se mi, že jsem špatně docvakl držák a telefon jsem na lesní cestě ztratil. Poté jsem jezdil po lese sem a tam a hledal, kde se telefon spojí s bt a kde signál opět ztratí. Docela jsem se zapotil. Od té doby pro jistotu telefon zamykám i na silnici.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
patol napsal:
Dorábal už niekto na ten držiak 2.0 dodatočne to indukčné nabíjanie? Za rok sa mi rozsypali dva káble s magnetickou koncovkou a jedna pevná
patol napsal:
Ale ja ten držiak 2.0 mám, kupoval som ho niekedy 04/20, len ho chcem doplniť o indukčné dobíjanie, tak či sa dá kúpiť zvlášť a či sa dá namontovať na jestvujuci držiak. Dik
patol napsal:
Ale ja ten držiak 2.0 mám, kupoval som ho niekedy 04/20, len ho chcem doplniť o indukčné dobíjanie, tak či sa dá kúpiť zvlášť a či sa dá namontovať na jestvujuci držiak. Dik
Ano, samozřejmě jde doplnit i na starší nebo již prodané držáky
je přilepené oboustrannou páskou. nabíječka samotná je v rámci možností voděodolná a výkon 10W je dostatečný pro dobíjení při plné zátěži.
http://www.moto-drzak-mobilu.cz/doplnky/bezdratova-nabijecka-10w/
Upravil karf dne 22.11.2021 08:12
patol napsal:
Super, diky. Ten doporučený zdroj vieš tiež zabezpečiť?….lebo mám síce v motorke 12V zásuvku, ale už mi stihli odísť dve redukcie na USB (asi otrasmi)
Najlepsie mapy mi vychádzajú na Mapy.cz, vieš ich mat stiahnuté aj offline ak si v krajine s drahými dátami. Vieš to prevádzkovať rovnako na IOS ako aj Androide. Androidovy majú výhodu v tom, že robia aj odolné telefóny a robí sa k nemu napr aj diaľkové BT ovládanie na rajdy (ktoré používam a je to super)
Upravil patol dne 16.12.2021 19:16
V podstate všetky navigacie (či už allikacie, alebo “krabice”) používajú mapové podklady od niekolkych poskytovateľov. A Mapy.cz používa tie podrobnejšie (tuším od Navteq) pre účely motorkovania a sú napr pre offroad kvalitnejšie pokryté ( čítaj máš tam väčšinu nespevnených) na rozdiel napr od máp Navitel používaných v toľko rozšírených Garminoch, ktoré zase majú viacej POI….