Na GS 2016 aj na prvom stupni rukoväte hrejú velmi silno.
Predpokladám, že spôsob regulácie oproti druhému stupňu je cyklovanie : zapnuté - vypnuté. Tak to má aj 800gs - tam som to aj meral.
Neviem, či si dobre pamätám, no mám pocit, že na RT je možnosť v menu nastaviť viac stupňov vyhrievania.
Preto sa chcem spýtať, či náhodou neexistuje možnosť cez diagnostiku zmeniť časovanie cyklovania ohrevu na prvom stupni?
Alebo sa to dá vyriešiť iba rukavicami logom BMW?
Zdravím ; mám GS 2018 a viděl bych to stejně Na stupeň “1” hefty dost palíMoje řešení bylo silnější rukavice pak už ok
O možnosti nastavení v menu a pod. jsem neslyšel…
Jezdím na BWW 1200 gs rok 2018
Tryskac napsal:
To nikomu nepripeká pazúry tak, žeby mu to vadilo a chcel by to zmeniť?
Souhlas, mam model 2018 a taky to topi moc. Resim to stridavym zapinanim a vypinanim, coz ma k idealu daleko, ale na nic lepsiho jsem zatim neprisel...
Tryskac napsal:
To nikomu nepripeká pazúry tak, žeby mu to vadilo a chcel by to zmeniť?
Dost záleží jaké máš rukavice, respektive vrstvu mezi rukou a heftem. Mě třeba u letních rukavic IIst pálí, u zimních ne..
Upravil lako dne 19.12.2022 19:06
Over than 250k km on BMW GS bikes
LAKO posledná jazda bola v teplotách 2-6 stupňov a na ovládač ohrevu som klikal ako puberťák do mobilu, páli aj slabší- prvý stupeň druhý som nikdy nepoužil. Nie je to rukavicami je to nahovno spravené, na 8GS je to ok pri použití troch druhov rukavíc.
Okrem toho ohrev gripov a blastre sú hádam na to aby som nemusel nosiť azbestové či iné ťažkotonážne rukavice ale na to aby také rukavice nebolo treba, či?
HONY zatiaľ len viem, že sa v rôznych ročníkoch používali gripy s rôznym odporom a tým aj výkonom. Ak by sa podarilo zohnať rovnaké konektory ako sú na gripoch spravil by som krátky predlžovací kábel do ktorého by som strčil prídavný odpor pre zníženie výkonu - aby som nepitval origokabeláž. No také konektory som zatiaľ nedokázal nájsť ak ich niekto vie niekde vypátrať, tak prosím o info. No nevylučujem, že mi "pustia nervy" a odpor dám do origokabeláže.
Upravil Tryskac dne 19.12.2022 22:43