Zdravím, mám dotaz na zkušené gsaky. Již delší dobou koukám po GS teď se mi nabídla možnost mít GS které je továrně snížené údajně o 5cm já meřím 188cm. Motorku jsem zkoušel bohužel nemam porovnání se standardní verzí, bude mi těch 5 Cm v něčem vadit? Jsou například jiné dily hůře se shání nějaké doplňky? Udajne by měl být kratší i podsedlový rám. Neškrtá například stupackami v zatáčkách jako například f650gs? Nebo je jediný rozdíl ze při zastavení stojím na pokrčených namísto natažených nohou. Zkousel jsem prohledat forum, ale moc jsem toho nenašel.
Děkuji za všechny reakce
Tu informaci o rámu jsem tu asi lehce rozšířil já na základě informace od jednoho z majitelů sníženého GS, nicméně v číslech dílů se to nerozlišuje, tudíž se to jeví jako jen rozdíl v délce tlumiče... Omlouvám se za případnou dezinformaci...
Taborak napsal:
Aby jsis kolenama nevošoupal bradu Pokud to má ESA podvozek, můžeš si motku zdvihnout.
No, to urcite ;-)
To nejsou vzduchovy mechy. Kazda zmena vysky tlumicu, je zpusobena zmenou predpeti pruziny... a pritvrdit si motorku na zebrinak, je fakt reseni pro znalce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Diky všem. Esa to má ale ze by šla zvednout si nemyslím, pouze při naloženi drží stejnou světlou výšku, ale tím si taky nejsem jist. Posez na motorce mi nijak nevadil spis mi opravdu přišlo, ze jediný rozdíl je v tom, ze když sedím a sundám nohy tak je mám lehce pokrčené namísto nataženy což si myslím při manipulaci na místě nebude ná škodu, ale abych pak například netahal stupacky po zemi. Nebo při ceste na chatu po polnacce nedrhnul břichem diky.
Jenomze ja presne vim jak to je. Ona je totiz nejlevnejsi na netu. Frajer se toho nemuze uz 2 roky zbavit a tady kolega chce mermomoci gs lc a nevadi ze je snizeny ale je nejlevnejsi
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Za tu cenu úplně nejlevnější není spis ten stav se u většiny nevidí. Proto řeším zda to má nějaká negativa kromě toho ze se pak hůř prodá. A v terénu bude těch 5cm asi znát ale nemám v planu jezdit moc off.
Beny66 napsal:
Za tu cenu úplně nejlevnější není spis ten stav se u většiny nevidí. Proto řeším zda to má nějaká negativa kromě toho ze se pak hůř prodá. A v terénu bude těch 5cm asi znát ale nemám v planu jezdit moc off.
nejen off, ale i na silnici, proste mas prehled o provozu z 5cm podhledu..... a znat to je, ne ze ne ...
zetor napsal:
My Ti říkáme, že to je na hovno...Ty furt tvrdíš, jak je to v pohodě a nevadí Ti to.
Takže si jí kup...
Netvrdím ze to je v pohodě jen mě zajímá v čem je to na hovno proto se ptam zkušenějších ale odpoved já bych to nekupoval pak se bude blbě prodávat já ji ještě nekoupil a už ji prodavam.