Tak jsem na služební cestě v Německu ale včera odeslal kamarád pro mne zálohu na nové GS kontakt je od Honza87 opravdu cena je naprosto neskutečná je to levnější než ojetina z Německa je to bomba jak bude doma což je 28.10 tak dam sem nějaké fotky
až budou fotky,tak by nebylo špatné dodat za kolik se dá ve Vídní pořídit nové LC,když je levnější než ojeté v Německu.Myslím si,že by to zajímalo dost lidí a že by se možná i v Rakousku zvýšila prodejnost těchto strojů.
.
Tak podle toho co mám info budu platit 13 350€ za R1200GS LC modelová řada 2015 plus 130€ rok garance plus a 599€ navigací samotného mne to zarazilo první ojetina na mobile.de je 13 690€ a najeto 23 000km tak jsem neváhal a objednal důvod nízké ceny je rekonstrukci motosalonu ve Vídni normální cena je totiž cca 19 000€ tak jsem proste nic neřešil a objednal
Brnojack napsal:
Tak podle toho co mám info budu platit 13 350€ za R1200GS LC modelová řada 2015 plus 130€ rok garance plus a 599€ navigací samotného mne to zarazilo první ojetina na mobile.de je 13 690€ a najeto 23 000km tak jsem neváhal a objednal důvod nízké ceny je rekonstrukci motosalonu ve Vídni normální cena je totiž cca 19 000€ tak jsem proste nic neřešil a objednal
No to doufám jsem na služební cestě a 27.10 se vracím domu 28.10 jsem u směnárníka pro € a jedu už se těším jako dítě co stojí před cukrárnou na lízátko
Já si myslím,že to taková hitparáda není a mám pocit,že Ti chybí jedna informace. Až to budeš prihlašovat,tak budou chtít potvrzení od financniho uradu o zaplaceni DPH a to dělá v tomto případě cca 76 000 korun. V ACR stojí úplně to samé GS s totožnou výbavou navíc s dratenymi koly a věřím,že kdybys tam přijel s penězi,tak by ti ji i stáhli na cenu té z Vídně. Já jsem o tom také přemýšlel,ale myslím,že počkám po novém roce a zajedu si pro triple black 2016. Bude sic o 1500 euro dražší,bez schalt assistenta,ale o rok novější A jestli se pletu,tak se všem omlouvam za mylné informace
Jinak,když už mam za sebou první prispevek....díky za příjemné čtení a spoustu informacích o GS. Je to trochu OT v daném tématu,ale nevíte s jakou marží obchodují prodejci motocyklů BMW v Čechách?
Upravil Pitrs dne 23.10.2015 18:08
No pokud vím tak 13 350€ neto je včetně daně v Rakousku tak nevím proč bych měl znovu platit DPH v Čechách to bych při dovozu ojetiny musel znovu doplácet také to je nesmysl si myslím jen po mně chtěl vratný depozit 2670€ který mi vrátí po přihlášeni v ČR
No ten depozit presne odpovida dani v rakousku a vrati ti ho po prihlaseni u nas.No a u nas ti to prihlasi az po uhrade prislusne dph
R 1200 GS LC Adventure
Jak jsem psal,jestli se pletu,tak se omlouvam. Jen mám takové tušení,že ta cena 13350 za bílé GS ve full výbavě s keyless a quickshifterem,je tak snová,že predpokladam,že je bez dane. Těch 2670 euro bude kauce na 20% DPH,které má Rakousko. A my to máme ještě krapitek dražší Přál bych si,abych se pletl,ale obavám se. Já jsem se také zajímal....
OK co nadělám ale cena o proti tomu co mi nabídly prodejci (585 000Kč) u nás tak je to stejně jinde a jsem pořad na limitu co se dá dělat budu jezdit bez kufru o pár měsíců déle co už
Upravil Brnojack dne 23.10.2015 19:25
Brnojack napsal:
OK co nadělám ale cena o proti tomu co mi nabídly prodejci (585 000Kč) u nás tak je to stejně jinde a jsem pořad na limitu co se dá dělat budu jezdit bez kufru o pár měsíců déle co už